Dezmembrarile auto – o alegere buna pentru orice buzunar

0
726

Chiar daca in acest moment nu este o criza mondiala, la noi in Romania bugetul a fost si credem ca inca va ramane destul de stramtorat pentru inca ceva vreme de acum incolo.Nu vrem sa va intristam insa este mai bine sa fim realisti pentru ca asa este mai bine sa ramanem cu picioarele pe pamant. Cu siguarnta ai auzit si tu de dezmembrari auto, macar la nivelul de discutie sau ai trecut pe langa un parc de dezmembrari de la tine din judet sau poate chiar ai si cumparat piese auto din dezmembrari. Piesele auto din dezmembrari sunt o varianta buna pentru orice buzunar indiferent ca esti bogat sau ai un nivel mai scazut de trai. Piesele auto din dezmembrari sunt provenite din dezmembrarea masinilor si sunt comercializate de catre parcurile de dezmembrari din intreaga tara. Parcurile de dezmembrari auto legalizate sunt acreditate prin lege sa desfasoare acest tip de activitate si sa comercializeze piese din dezmembrari.

Care sunt avantajele cumpararii pieselor din dezmembrari ?

-sunt cu mult mai ieftine decat cele noi sau aftermarket, nu vrem sa parem ipocriti piesele noi sunt varianta cea mai buna dar cand nu avem un buget care sa ne permita achizitionarea de piese noi atunci putem apela cu incredere la piese auto din dezmembrari

-sunt 100% originale si se potrivesc perfect pe masina dumneavostra

-cu siguranta le puteti achizitiona mai repede decat piesele auto aftermarket sau cele noi pentru ca nu trebuie sa asteptati pana vine comanda deci puteti sa va reparati masina mult mai repede

Care sunt avantajele cumpararii de piese auto din dezmembrari de la parcuri autorizate ?

-in primul rand aveti parte de garantie pentru ca parcurile autorizate ofera garantie atunci cand cumparati de la ei si puteti avea garantia ca piesele sunt verificate intai sa fie comercializate

-aveti posibilitatea sa returnati piesa in cazul in care nu sunteti multumit sau ati cumparat ce nu trebuie

-nu in ultimul rand vi se ofera factura pentru ceea ce cumparati

Piesele auto din dezmembrari dupa cum vedeti au foarte multe avantaje si sunt o varianta buna pentru orice buzunar insa mai este un aspect care trebuie dezbatut si anume cumpararea pieselor de pe internet.

Care sunt avantajele cumpararii de piese auto din dezmembrari de pe internet ?

-in primul rand scutiti foarte mult timp si implicit si bani pentru ca nu este nevoie sa te duci de la un parc la altul pana gasesti piesa dorita si pur si simplu o comanzi de acasa de pe telefon, tableta sau laptop.

-sa presupunem ca esti in cautarea unui motor din dezmembrari ,cu siguranta pe net vei gasii poze si chiar si video pe un site bine facut si de incredere astfel incat sa stii exact ceea ce cumperi.

-poti face comparatii intre preturi si oferta este mult mai larga pe net astfel incat tu poti gasii foarte usor ce cauti.

-poti returna piesa sau piesele pe care le-ai achizitionat

-site-urile serioase lucreaza cu parcuri acreditate legal si care functioneaza conform legislatiei din Romania.

Un astfel de site pe care noi si cei care au cumprat de acolo il recomanda a fi de incredere se numeste www.dezmembrarisipieseauto.ro, cu siguranta acolo vei gasi ceea ce cauti si poti face foarte usor o cerere de piesa care instant va ajunge la toate parcurile de dezmembrari prezente pe site, ulterior acestia vor venii cu oferte pentru dumneavostra si tu cel care cumperi vei alege varianta care iti convine cel mai mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here