Despre videochat

0
525

Despre lucrul intr-un studio videochat si  cum se face videochat cu adevarat s-au scris foarte multe articole si chiar s-au filmat reportaje ample. Exista inca foarte multe controverse legate de ce inseamna videochat-ul si cum se face videochat la noi in tara. Pentru unele persoane aceasta practica este ceva rusinos, pentru altele reprezinta o modalitate de a-si castiga traiul de zi cu zi, iar pentru altii suscita o anumita admiratie. Oricare ar fi pozitia oamenilor fata de aceasta activitate, adevarul este ca studiourile de videochat s-au inmultit considerabil in ultimii ani si din ce in ce mai multi tineri aleg sa faca un ban lucrand in astfel de locatii. Si spun  tineri, deoarece nu numai fetele lucreaza in aceasta bransa, ci si baietii. Pana la urma este o meserie ca oricare alta, iar din multe puncte de vedere poate chiar mai sigura.

Videochat-ul, daca ar fi sa definim termenul, reprezinta o conversatie la distanta, prin intermediul Internetului, in timpul careia interlocutorii se si pot vedea. Subiectele de discutie variaza in functie de client, iar operatoarele pot sa accepte sau nu anumite teme de discutie sau anumite cerinte din partea acestora atunci cand sunt intr-un studio videochat. In principiu identitatea fetelor ramane anonima in tara in care lucreaza, identitatea acestora fiind protejata, iar site-urile respective neputand fi accesate din tara de origini.

Bineinteles ca difera foarte mult conditiile si mediul de lucru de la un astfel de studio la altul. Exista asemenea afaceri in care patronii fac investitii minime si rezultatul final este unul cu aspect  ieftin si de kitch. Insa cine se respecta pe sine si isi respecta angajatii le asigura acestora conditii exceptionale de lucru, cu incaperi foarte frumos decorate si costume de buna calitate. Si daca ar fi sa fim deschisi si sa spunem adevarul despre videochat ar trebui sa admitem ca pana la urma aceasta activitate poate sa reprezinte chiar o forma de arta! Deoarece este o adevarata arta sa stii sa mentii o conversatie cat mai indelungata cu un client si in acest fel sa castigi cat mai multi bani si nici nu se poate vorbi de rutina in munca de videochat . Fiecare client este unic si fiecare conversatie este diferita. Daca nu ar fi cerere in acest domeniu, probabil ca oferta ar scadea, insa din ce in ce mai multe persoane apeleaza la aceasta modalitate de petrecere a timpului, iar fetele au numai de castigat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here