Despre noi

Cine suntem noi…

 

Daca v-ati intrebat vreodata, citind sau vizualizand recenziile noastre, cine se afla in spatele zoda.ro, iata ca acum avem onoarea sa ne prezentam. Suntem trei buni prieteni: Diana, Mihai si Anisia. Pentru multi dintre voi poate parea neasteptat faptul ca echipa este formata din doua fete si un baiat, insa pasiunea pentru tehnologie ne-a adus impreuna si ne-a cimentat prietenia, in acelasi timp. Mereu am vrut sa fim la curent cu ultimele tehnologii si device-uri in ceea ce priveste telefoanele mobile si tabletele.

In urma cu ceva timp, am decis sa infiintam acest site si sa prezentam utilizatorilor diversele gadget-uri pe care producatorii de renume mondial sau producatorii autohtoni le lanseaza pe piata de profil. Am incercat intotdeauna, (si speram ca am si reusit), sa va prezentam diversele gadget-uri in cel mai obiectiv mod, (desi recunoastem ca suntem fani ai produselor autohtone, caci pana la urma suntem romani si trebuie sa ii sustinem pe ai nostri! J).

Atunci cand primim anumite produse pentru testari si pentru a scrie despre ele avem grija sa le supunem cam la toate probele de foc, caci deja stiind specificatiile unui produs putem sa facem anumite predictii si in ceea ce priveste nivelul de performanta pe care acestea le ofera. Vrem astfel sa subliniem atat punctele forte ale un aparat, cat si punctele slabe, astfel incat dumneavoastra, cititorii nostri, sa fiti cat mai bine si corect informati.

Va multumim ca sunteti alaturi de noi si speram sa reusim sa va tinem la curent cu toate noutatile (si nu numai!) pentru o perioada cat mai mare de timp!

Diana, Mihai si Anisia