Descarca Homescapes – Aplicatia lui Austin majordomul

0
1241

Printre cele mai descarcate aplicatii din Google Play (pe langa Picnic Cuvant, care a molipsit pe toata lumea) mi-a atras atentia jocul Homescapes, un  fel de Gardenscape in care gradina se transforma in casa/ conac, iar tu trebuie sa o amenajezi completand un joc cu multe nivele. Poti descarca Homescapes pe Android si pe ios.

Ideea jocului este una simpla, tu trebuie sa il ajuti pe Austin Majordomul sa renoveze vechiul conac al familiei sale. Pentru fiecare obiect inlocuit tu trebuie sa castigi un fel de Candy Crush numai ca nu cu bomboane dulci ci cu nasturi, cesti, fundite, mocheta etc. In felul acesta poti renova și decora camerele din conac, deblocând tot mai multe capitole.

Partea frumoasa a jocului este ca tu alegi culorile si amplasamentul obiectelor din casa dupa bunul tau plac. Uitasem sa va spun de animalute…. o pisicuta careia ii poti pune tu un nume, un papagal si niste pesti.

Homescapes este disponibil gratuit in Google Play, dar are si optiuni cu plata cazul in care ramaneti fara banuti galbeni.

Eu am instalat Homescape de doua saptamani si sunt la nivelul 102. Din experienta mea va spun ca nivelele sunt din ce in ce mai grele, si cateva mi-au cam dat batai de cap. Dar cu putina concentrare am trecut fara probleme.

Distractie placuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here