Descarca aplicatia BT Pay si plateste cu telefonul la orice POS

0
885

Cei de la Banca Transilvania au lansat de curand aplicatia BT Pay prin care orice client al bancii poate plati contactless cu telefonul mobil la orice POS prin NFC. Practic aceasta aplicatie inlocuieste cardul, integrandu-l in telefoul mobil.

Dupa cum am mentionat mai sus, aplicatia se poate folosi numai de clientii BT care au un card de credit sau debit, deoarece in momentul cand setam aplicatia ni se vor cere anumite date personale precum: nume, data nasterii, numarul cardului, cvv si numarul de telefon atasat contului bancar prin care se fac verificari ori de cate ori facem plati online sau modificari in cont. Descarca aici!

Pe langa faptul ca putem plati contactless cu telefonul mobil, aplicatia mai are cateva functii foarte utile, pe care vi le voi prezenta in cele ce urmeaza:

  1. Putem verifica in orice moment, absolut gratuit soldul cardului.
  2. Putem vizualiza toate tranzactiile efectuate prin apasarea unui singur buton.
  3. Ori de cate ori platim contactless cu telefonul, primim notificare cu suma platita si numele comerciantului.
  4. Putem transfera bani altor persoane pur si simplu introducand numarul ei de telefon (cu conditia ca persoana respectiva sa fie client BT)
  5. Persoanele care au un card de cumparaturi BT pot vizualiza in timp real limita de credit si suma pe care trebuie sa o depuna lunar.
  6. Pe langa toate aceastea, exista si o multime de oferte cu reduceri destul de bune daca platim cu telefonul la anumite magazine precum: Altex, Flanco etc. dar si reduceri pentru biletele la cinema.

Personal platesc, cu aplicatia BT Pay de 7 zile si a functionat perfect la toate POS-urile cu functia CONTACTLESS. Nu stiu de ce  lumea ramane foarte mirata in momentul in care platesc cu telefonul si reactioneaza destul de ciudat. Cam asa a sunat una din discutiile mele cu o vanzatoare dintr-un lant mare de magazine. V – vanzator. C – cumparator (eu).

V: Cum platiti… cash sau card?

C: Cu telefonul

V: Cum cu telefonul?!?!?!? (foarte mirata)

C: Contactless

V: Da?

C: Da. ( apropi telefonul de POS si se aude un beep)

V: S-a aprobat!?!?!?! —– ( Vanzatoarea era foarte uimita si a exclamat catre colegele ei: Incredibil a platit cu telefonul si s-a aprobat!!!!! )

C: Zambesc :))))))

Atentie: Apropiati telefonul doar cu partea din spate spre POS ( nu cu ecranul ). NU FOLOSITI HUSE FOARTE GROASE! Este posibil ca semnalul NFC sa nu ajunga la POS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here