De unde poti achizitiona programe contabilitate primara la preturi mici

0
575

Fie ca esti director de companie, mic intreprinzator, persoana fizica autorizata, contabil, gestionar, etc ai nevoie in permanenta sa tii o evidenta contabila pentru firma ta sau afacerea ta.  Iar pentru aceasta ai nevoie de programe speciale, de soft contabilitate primara sau programe contabilitate primara. Insa acestea costa bani si as putea spune ca nu putini…  Dar exista si o veste buna: Cei de la Ciel Romania va pun la dispozitie o gama variata de soft de contabilitate primara, la preturi foarte avantajoase, cat si un program contabilitate primara gratuit.

Ciel este prima companie din Romania specializata in dezvoltarea si implementarea programe de contabilitate primara, de soft financiar contabil, care in cei peste 25 de ani de activitate a reusit sa dezvolte cele mai performante programe de: gestiune comerciala, contabilitate, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare, etc. Printre clientii Ciel se numara companiile ce stau in spatele unor marci foarte cunoscute la noi in tara.

Echipa care sta in spatele tuturor programelor de contabilitate Ciel este una tanara, ambitioasa si dornica sa va ofere cele mai complete si performante soft-uri si este alcatuita din 50 de profesionisti din domeniul IT, economic, financiar, marketing si comunicare.

Cand vine vorba de soft contabilitate primara, Ciel pune la dispozitia clientilor sai trei game de produse, care sa vina in intampinarea cerintelor a cat mai multi consumatori. Astfel, gama Simplu, ofera firmelor aflate la inceput de drum un program contabilitate primara gratuit, dar care este complet si contine module de Contabilitate, Gestiune, Imobilizari si Productie. Gamele Standard si Professional sunt destinate companiilor mai mari, care necesita solutii mai complexe de contabilitate, dar si de analiza si raportare, etc. Daca apelati la produsele oferite de Ciel, puteti fie sa achizitionati licentele, fie sa alegeti sa faceti un abonament. In ambele cazuri veti beneficia de numeroase avantaje si beneficii, cai va veti bucura de servicii de calitate, de soft de contabilitate performant, de consiliere si asistenta, de up-grade-uri gratuite, de instruire gratuita pentru a invata sa lucrati cu aplicatiile propuse, posibilitatea de a lucra de pe un numar nelimitat de statii de lucru ce sunt conectate la acelasi server, de reduceri de pret sau preturi promotionale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here