De unde cumparam gresia cea mai buna

0
522

Placile de gresie sunt extrem de utile mai ales in spatiile in care este un trafic intens, in spatiile unde exista umezeala sau in incaperile unde suprafetele se pot murdari mai rapid. Gresia este mult mai usor de intretinut si curatat decat alte tipuri de podele acoperite cu parchet, mocheta, covoare sau scandura. In ultimii ani au aparut din ce in ce mai multe tipuri de gresie, cu modele extrem de atragatoare si care se preteaza pentru montaj in aproape orice tip de incapere. In plus, exista si gresie de exterior, ce poate fi folosita pentru decorarea balcoanelor, teraselor sau chiar a gradinilor.

Alegand sa achizitionati gresie de la Piastrelle veti beneficia de o gama foarte variata de produse: gresie exterior, gresie tip parchet, gresie bucatarie sau gresie baie, dar si de cele mai avantajoase preturi pentru articole de cea mai buna calitate, reduceri periodice de pret, precum si promotii. Cu o experienta in domeniul finisajelor interioare, Piastrelli si-a castigat respectul si increderea clientilor prin calitatea incontestabila a produselor pe care le importa din Italia si le distribuie in intreaga tara.

O gresie tip parchet poate fi folosita atat pentru decorarea holurilor, cat si pe podelele din living, aspectul final fiind unul extrem de elegant. Daca va faceti griji in ceea ce priveste faptul ca gresia este un material rece, trebuie sa luati in calcul faptul ca incalzirea prin pardoseala este extrem de utila si asigura nu numai incalzirea efectiva a suprafetei ceramice, ci si a incaperilor in sine. Cand doriti sa alegeti o gresie bucatarie trebuie sa tineti cont si de culorile mobilierului si al peretilor, astfel incat rezultatul final sa fie unul estetic, dar si de faptul ca in bucatarie pot avea loc mic accidente si unele alimente pot sfarsi pe podea (mai ales ulei sau alte produse mai dificil de indepartat). Din acest motiv nu este recomandata gresia poroasa, ci una lucioasa care sa fie mai usor de curatat. Si atunci cand alegeti o gresie baie este indicat sa optati pentru un produs rezistent la umezeala. Indiferent de tipul de gresie pe care doriti sa il achizitionati, la Piastrelli beneifciati de consultanta din partea expertilor echipelor din show-room-uri sau reprezentante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here