De ce sa montam linoleum sau covor PVC in holuri

0
458

Indiferent daca locuiti in apartament sau la casa, cea mai buna optiune pe care o aveti la dispozitie pentru podeaua din hol este sa montati linoleum sau covor pvc. Ambele suprafete sunt foarte usor de curatat, sunt rezistente la uzura, au pret redus, sunt usor de montat si mai ales de intretinut si au preturi rezonabile. Chiar daca parchetul este mai elegant, in holul de la intrare, unde este trafic mai mare, este mai greu de curatat, iar suprafata sa ar putea avea de suferit din cauza umezelii din sezonul rece sau din zilele ploioase, cand aducem zapada sau apa pe incaltaminte.

Un alt motiv pentru a folosi linoleum sau covor pvc in hol este ca aceste suprafete sunt mult mai usor de dezinfectat, folosind diverse solutii, decat alte suprafete, nefiind afectate de substante chimice. Avand in vedere ca in hol intram, de cele mai multe ori, incaltati, acesta este locul in care se regasesc cei mai  multi microbi si trebuie sa acordam o atentie sporita curatarii sale eficiente, mai ales daca avem copii mici.

Atat linoleumul, cat si covorul pvc au o durata de viata mai lunga decat majoritatea celorlalte materiale pe care le putem folosi in holuri. Ceea ce inseamna ca raportul calitate pret este in favoarea noastra. In plus se gasesc intr-o foarte mare varietate de culori si modele si la preturi accesibile. Pe site-ul emenatwork.ro gasiti o oferta foarte bogata si variata de covor PVC sau linoleum la preturi avantajoase. De asemenea, atat linoleumul cat si covoarele pvc sunt foarte rezistente la traficul intens, aspectul lor pastrandu-se intact pana la zeci de ani, indiferent cat de circulata este zona in care sunt montate.

Fiind foarte usor de montat, costurile legate de manopera sunt reduse si in plus puteti sa va montati chiar si singuri linoleumul sau covorul pvc. Fiind foarte versatile, aceste materiale sunt si usor de asortat cu stilul casei dumneavoastra, fiind disponibile intr-o paleta coloristica foarte variata. Un alt avantaj al acestor materiale este ca sunt suficient de moi, facand mersul confortabil si in acelasi timp sunt bune izolatoare, ceea ce inseamna ca nu o sa simtiti frig la picioare atunci cand stati o perioada mai lunga de timp pe aceste suprafete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here