De ce sa cumparam baterii externe

0
618

Avand in vedere ca telefonul mobil sau tableta au devenit oaresicum o extensie a propriilor noastre maini, este firesc sa vrem sa le avem mereu in stare perfecta de functionare. Cel mai mare inamic al utilizarii acestor gadget-uri este consumarea bateriei. Si, da! Bateria se consuma cu atat mai repede cu cat noi folosim aceste device-uri.

Si trebuie sa recunoasteti ca in ziua de azi suntem dependenti de aceste aparate: nu mai folosim ceasul desteptator clasic, ci programam telefonul sau tableta sa ne trezeasca la ora dorita, nu mai citim ziare pe suport de hartie, ci in mediul on line, nu mai cumparam GPS pentru ca majoritatea telefoanelor sau tabletelor au si aceasta functie, nu ne mai uitam la buletinele de stiri sau la meteo, pentru ca gasim cand vrem aceste informatii pe Internet, etc.

Asadar utilizam tabletele si telefoanele in fiecare zi aproape in toate activitatile noastre cotidiene. Iar navigatul pe Internet consuma rapid bateria. Exista situatii in care nu avem cum sa ne punem aceste dispozitive la incarcat, asa ca cea mai buna inventie din ultimii ani o reprezinta bateria externa.

O baterie externa  ne permite sa avem in permanenta energie pentru gadget-urile noastre si sa le putem folosi cat de mult sau des dorim. Exista foarte multe tipuri de baterii externe, insa inainte de a achizitiona un asemenea produs trebuie sa stiti cam cat consuma device-ul dumneavoastra si cam care este nevoia dumneavoastra de energie pe parcursul unei zile. O baterie externa de 15000 de miliamperi pare a fi cea mai potrivita pentru uzul zilnic al unui utilizator mediu. Pe site-ul supermisto.ro gasiti acest produs la un pret redus cu 47% fata de pretul initial, asa ca este bine sa profitati de aceasta ocazia nemaipomenita si sa va achizitionati o baterie externa de 15000 de miliamperi la pretul de doar 179 de lei.

Daca va achizitionati o baterie externa trebuie sa stiti ca aceasta poate fi folosita nu numai pentru telefonul mobil sau tableta, ci si pentru orice alt fel de dispozitiv care se poate conecta la o sursa de alimentare prin USB: GPS, camera foto, tigara electronica, Ipod, etc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here