De ce sa alegeti haine second hand

0
358

Multe persoane sunt reticente atunci cand vine vorba despre imbracamintea sau incaltamintea second hand. Insa temerile acestora nu sunt deloc intemeiate! Hainele si incaltamintea second hand provine, in general, din stocurile de marfa nevanduta in occident, din haine tinute in vitrine sau showroom-uri si foarte rar, din imbracaminte purtata efectiv.

Procesul de selectie a hainelor second hand care se aduc in tara este unul foarte laborios! Normele legale impun ca hainele sa fie atent selectionate, sa nu prezinte semne vizibile de uzura, sa fie dezinfectate in mod corespunzator, etc. Asadar posibilitatea de a va imbolnavi daca purtati haine second hand este nula. Oricum, lenjeria intima nu intra in categoria de haine second hand ce pot fi purtate! Clar, nu! Oricum, orice haina cumparata de la second hand trebuie spalata si mai ales calcata (datorita temperaturilor ridicate la care se calca de obicei imbracamintea se asigura o excelenta dezinfectare!).

In schimb, achizitia de haine second hand are o serie de avantaje: puteti achizitiona la preturi infime articole de lux sau de firma pe care altfel ati cheltui o avere, loturile de haine angro se improspateaza periodic, ceea ce inseamna ca veti fi mereu in pas cu moda, nu trebuie sa cheltuiti o avere pentru a fi in trend, calitatea acestor haine este net superioara articolelor vestimentare chinezesti, mai ales in cazul copiilor, hainele second hand va ajuta sa va salvati bugetul de la faliment (in definitiv ei cresc atat de repede!), etc.

Daca sunteti interesati de achizitionarea de haine second hand aveti al dispozitie doua modalitati: fie mergeti in magazinele de profil si cumparati marfa pe principiul vazut – placut – cumparat, fie alegeti sa cumparati haine second hand angro, la kilogram, in functie de categorie. In acest caz, de exemplu, pe site-ul solocremaitalia.ro puteti cumpara la preturi ce variaza intre 10 si 30 de lei articole vestimentare aduse din Italia. De ce sa alegeti acest site? Iata cateva modive: in functie de cantitatea cumparata transportul este gratuit, hainele sunt grupate pe categorii de articole vestimentare, dar si de brand, clientii fideli beneficiaza de reduceri periodice de pret, primiti garantie pentru ceea ce cumparati, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here