Daruiti flori de 1 Martie!

0
577

Martie este, din punct de vedere calendaristic, prima luna oficiala de primavara. Chiar daca uneori natura se opune venirii primaverii si afara este inca zapada, noi sarbatorim pe 1 Martie  martisorul. Se pare ca aceasta  traditie vine de la vechii daci si este insotita de mai multe legende. Indiferent de natura acestei sarbatori a victoriei primaverii asupra iernii, noi romanii o respectam an de an. Barbatii daruiesc fetelor si femeilor martisoare si flori de 1 Martie, insotite de firul impletit cu rosu si alb. Daca doriti sa daruiti flori de 1 Martie si va faceti griji ca nu veti avea timp sa mergeti la cumparaturi, puteti sa le comandati online si sa-i trimiteti un buchet superb femeii din viata dumneavoastra, apeland la serviciile oferite de Floria. Nu trebuie sa va faceti griji despre pret, deoarece acesta este acelasi ca pe peste tot!

Pe site-ul Floria puteti plasa online o comanda pentru superbe buchete de flori de 1 Martie, iar acestea vor fi livrate gratuit in Bucuresti, Iasi, Brasov, Timisoara, Constanta, Sibiu, Ploiesti, Craiova, Galati, Pitesti, Oradea, Bacau, Arad, etc. (in total 130 de localitati!) in circa doua ore prin intermediul unor curieri speciali. In acest fel florile isi pastreaza aspectul proaspat, iar domnisoara sau doamna care le va primi se va putea bucura de frumusetea acestora in foarte scurt timp de la plasarea comenzii. Colectia de flori pregatita de Floria special pentru martisor include zambile, lalele, trandafiri, irisi, narcise, frezii si crizanteme. Parfumul si frumusetea acestor minunate flori vor reusi sa aduca un zambet si o raza de soare in sufletul oricarei fete sau femei.

Daca vizitati site-ul floria.ro veti putea vedea toate modelele de buchete pregatite special pentru ocazia martisorului. Fiecare buchet are precizat numarul de fire si tipul de flori din care este compus, este insotit de pret,  precum si de disponibilitatea pentru livrare. In ghidul barbatului de 1 Martie ar trebui sa fie scris faptul ca buchetele de flori este bine sa fie insotite si de mici atentii sau daruri, cum ar fi bomboane, jucarii de plus, sampanie, etc in functie de imaginatia si bugetul celui care plaseaza comanda. Apeland la floraria online Floria va puteti bucura de numeroase beneficii: modalitati variate de plata, livrare gratuita in 2 ore de la plasarea comenzii (in functie de disponibiliatte), flori mereu proaspete si variate, buchete aranjate profesionist de catre experti florari, felicitare personalizata pentru fiecare buchet comandat, carduri de fidelitate si promotii, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here