Cursuri de calificare profesionala

0
395

In ultimii ani Romania se confrunta cu o acuta lipsa de profesionisti in anumite domenii, cum ar fi constructiile, instalatiile sanitare, termice, electrice, etc. Acest fapt se datoreaza mai ales faptului ca au fost desfiintate cam toate tipurile de scoli de arte si meserii, iar tineretul prefera sa urmeze scoli superioare si nu se mai indreapta catre cursuri de calificare profesionala.

Din fericire, exista si companii care realizeaza cat de mult potential o au astfel de cursuri de calificare si prefera sa organizeze sesiuni de instruire la nivel de incepator, dar si cursuri de perfectionare, pentru cei care doresc sa practice anumite meserii. Este o oportunitate nemaipomenita pentru tinerii absolventi de liceu de a-si continua studiile si de a se califica intr-o anumita profesie. Nu toti tinerii au posibilitatea de a urma cursurile unei universitati sau inclinatiile intelectuale pentru a face astfel de activitate. Astfel, cursurile organizate de catre CPP Alexander’s reprezinta o oportunitate extraordinara pentru cei care doresc sa invete o meserie si sa isi gaseasca cat mai rapid un loc de munca.

Urmand, de exemplu, un curs de instalator un tanar poate reusi sa se angajeze ulterior pe un salariu mediu sau peste medie, mai ales daca este foarte priceput si muncitor. Toate companiile cauta personal calificat in diverse domenii, care sa fie capabil sa presteze respectiva activitate, nu doar sa aiba o diploma in mana, dar fara sa detina cunostintele necesare.

Pe vremuri exista dictonul conform caruia “Meseria este bratara de aur”, insa acesta a fost rasturnat de catre cei cu studii superiare. Deh, toata lumea e cu mapa si nimeni nu mai da cu sapa. Iata insa ca cererea de profesionisti in domeniul meseriilor a crescut din nou, iar cei care dau dovada cu adevarat de profesionalism sunt foarte cautati si remunerati in consecinta.

Centrul de Pregatire Profesionala Alexander`s organizeaza de peste 16 ani cursuri de calificare profesionala, bucurandu-se de succes si prestigiu in randul absolventilor, mai ales ca a ajutat peste 20000 de fosti cursanti sa isi gaseasca locuri de munca foarte bune. Cursurile de initiere, calificare si perfectionare organizate de Centrul de Pregatire Profesionala Alexander`s se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si companiilor care doresc sa isi califice angajatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here