Curse Braila Otopeni

0
610

De multe ori, cand trebuie sa calatorim cu avionul, ne vedem pusi in situatia de a apela la prieteni sau rude pentru a ne duce la aeroport, deoarece nu este rentabil sa platim parcarea automobilului proprietate personala pentru o perioada mai lunga de timp in parcarea aeroportului. Situatia poate fi neplacuta mai ales atunci cand aeroportul se afla intr-un oras situat la mai mare departare de localitatea de resedinta, de exemplu, atunci cand aveti nevoie de transport Braila Otopeni.

Pentru asemenea situatii, cea mai potrivita alegere este sa apelam la serviciile oferite de firme de profil, care asigura transfer la aeroport, prin curse regulate. In acest mod, pretul pe care il vom plati este mult mai mic decat in cazul in care am apela la o firma de taxi sau la persoane particulare, carora trebuie sa le platim cursa respectiva. De exemplu, veti gasi atat curse Braila Otopeni pe transfero.ro la preturi incepand de la 2,99 euro, cat si alte asemenea curse de la si catre alte destinatii.

Transfero este o agentie de turism, care asigura atat transport Braila Otopeni, cat si alte curse catre alte localitati din Moldova, cum ar fi Onesti, Barlad, Galati, Vaslui, etc., precum si transfer din Cluj catre si de la localitati din Oradea, Baia Mare, Satu Mare, etc.

Transfero ofera clientilor sai zilnic curse Braila Otopeni, cu plecare din Parcare Hopodrom, la preturi foarte accesibile. Puteti sa faceti rezervarea biletului pentru cursa dorita direct on line, atat doar pentru un drum Braila Otopeni (tur), cat si tur-retur. In cazul in care optati pentru achizitionarea unui bilet dus- intors, pretul achitat va fi mult mai mic decat in cazul achizitionarii a doua bilete separate.

Transportul pe ruta Braila Otopeni se face cu microbuze, iar orele de plecare sunt astfel stabilite incat dumneavoastra sa nu fiti nevoiti sa asteptati prea mult timp in aeroport, dar sa puteti face, in timp util, check-in-ul. In cazul in care doriti, puteti beneficia si de servicii de transport aeroport VIP cu limuzine speciale. De asemenea, la cererea clientilor este posibila chiar si reconfigurarea sau personalizarea traseului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here