Cum transferam contactele din vechiul telefon pe un alt telefon cu Android

0
365

Sa transferam contactele din vechiul telefon pe noul telefon este o treaba foarte simpla mai ales cand vine vorba de sistemul de operare Android.

Majoritatea dintre noi am fost pusi in aceasta situatie macar o data atunci cand ne-am schimbat telefonul. Asadar pe langa metoda oferita de Google de a transfera pozele in cloud cu Google Foto si apoi sa le descarcam pe noul telefon, avem si metoda de a salva contactele din telefon, ulterior avand posibilitatea de a le accesa de pe orice telefon cu Android. Urmariti pasii de mai jos: ( Aceasta metoda este valabila pentru Android 7 Nougat)

Cum transferam contactele de pe un telefon cu Android in Google Contacts:

  1. Accesati “Setari” din meniul telefonului si mergeti direct la “Cloud si conturi”
  2. Apoi accesati “Conturi”. Aici veti gasi toate aplicatiile la care aveti cont pe telefon.
  3. Selectati  contul “Google” dupa care va vor aparea adresa sau adresele de email pe care le folositi pe dispozitivul dvs.
  4. Dupa ce accesati adresa de email va vor aparea toate sincronizarile cu butoane de on/off.
  5. Pentru a putea sincroniza contactele este necesar sa activam “Sincronizare Agenda”  dupa care toate contactele se vor copia in siguranta in contul Google.

Acum toate contactele sunt sincronizate cu contul dvs de Gmail. Asadar puteti adauga contul si pe alte dispozitive mobile si veti avea toate numerele de telefon salvate automat pe fiecare din ele. ( Atentie!!! – ca sa fie afisate in agenda telefonului trebuie sa setam de unde dorim sa fie afisate contactele – Contacte -> meniu 3 puncte -> Setari -> Contacte de afisat.

Mai exista si varianta de a copia pe cartela SIM toate contactele si apoi introducand cartela in noul telefon le putem copia in memoria acestuia.

Pe scurt accesati “Contacte” din meniul telefonului iar in partea dreapta exista un meniu din 3 puncte unde avem optiunea “Gestionare contacte”. Mergem pe “import/export” si selectam de unde vrem sa importam sau sa exportam contactele.

Sper ca acest material v-a fost de folos. Daca aveti intrebari va astept cu comentarii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here