Cum schimbam furnizorul de energie – Ce sa alegem

0
523

Cand vine vorba despre distribuitorii de energie electrica sau gaze naturale pentru consumatorii casnici, majoritatea dintre noi avem contracte vechi, incheiate cu companii consacrate la nivele national si cu care colaboram de ani buni. Insa pe piata de profil isi fac din ce in ce mai des simtita prezenta si noi “jucatori”, care vin cu oferte din ce in ce mai tentante. Insa putini dintre noi sunt constienti ca avem libertatea de a ne schimba oricand furnizorii de gaze naturale, energie electrica sau apa curenta si de a opta pentru diferite pachete de servicii, in functie de ofertele care ni se par a fi cele mai avantajoase.

Una dintre companiile care a reusit sa se faca remarcata in ultima perioada pe piata furnizarii de energie electrica si gaze naturale este Tinmar. Infiintata in anul 2001, Tinmar este o companie cu capital integral privat care are ca obiect de activitate tradingul de energie electrica, alaturi de furnizarea de gaze naturale, comercializarea de produse petroliere, vanzarea si extractia de carbune natural.

Tinmar ofera clientilor sai, pe langa tarife mai scazute la energia electrica si o serie de servicii adiacente, ce sunt oferite gratuit la incheierea contractului Printre avantajele client se numara: protectie pentru plata facturii in cazul unor situatii neprevazute, despagubiri pentru electrocasnicele avariate din cauza fluctuatiilor de tensiune, interventii de urgenta in caz de avarii la instalatia electrica, de gaz, de incalzire, sanitara si canalizare,furnizare de energie verde (din surse regenerabile), discounturi de 20% – 30% la manopera lucrarilor de renovare/reparatii, acces online – my account.

Clientii pot opta pentru un pachet de servicii din oferta Tinmar, in functie de necesitati. Exista astfel posibilitatea de a alege pachetul de energie cel mai potrivit cu stilul dumneavoastra de viata. Pachetul Gold, de exemplu, ofera un pret de baza al energiei, (fara taxe), de 0.179 Ron/kWh, adica un abonament de 0.39 Ron/zi (oferta este valabila pentru consumatorii care inregistreaza un consum mediu lunar pana la 180 kWh. In cazul unui consum mediu lunar mai mare de 180 kWh, consumatorul va trece automat la un pret de baza de 0.249 lei/kWh). Acest tip de abonament ofera si un discount de 30% la manopera pentru orice lucrare de renovare/reparatii a locuintei, programata si comandata prin Contact Center Tinmar, despagubiri pentru daunele provocate produselor electrocasnice ca urmare a fluctuatiilor de tensiune, protectie pentru plata facturii de energie electrica in cazul unor situatii neprevazute la locul de munca, nterventii de urgenta in caz de avarii la instalatia electrica din locuinta, precum silinie telefonica prioritara pentru clientii care au optat pentru acest pachet. Insa consumatorii pot opta si pentru o oferta fixa, fara abonament, fara beneficii si fara prag de consum, la un pret de baza al energiei de 0.219 lei/kWh.

Daca sunteti interesati sa aflati informatii suplimentare si despre celelalte pachete Tinmar de furnizare a energiei electrice (Standard, Silver) sau despre cele pentru furnizare de gaz puteti accesa site-ul http://www.tinmar.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here