Cum sa faci bani din inchirierea locuintei – Airbnb

0
620

Persoanele cu initiativa si curaj reusesc sa faca mai usor bani si vad oportunitati in aproape orice situatie. O astfel de oportunitate este aceea de a face bani din inchirierea locuintei. Si nu ma refer aici strict la a va inchiria apartamentul si de a locui in alta parte, ci la altfel de situatii. Iata cateva exemple:

 

  • daca locuiti la mare sau intr-o statiune montana, puteti inchiria una sau doua camere din apartament, iar dumneavoastra puteti supraveghea indeaproape chiriasii pentru a evita situatiile neplacute pe perioada unui week-end sau a mai multor zile. Daca va si pricepeti un pic la ale bucatariei, puteti chiar sa oferiti pensiune completa, cu trei mese incluse, castigand astfel si mai multi bani. Puteti folosi site-ul AirBnb
  • O alta situatie in care va puteti inchiria pentru o anumita perioada de timp casa este oferita de desfasurarea unui eveniment special in orasul dumneavoastra, cum ar fi un concert sau daca locuiti intr-un oras centru universitar, puteti oferi cazare pe perioada desfasurarii examenelor de admitere
  • Daca doriti sa va lansati intr-o astfel de activitate de inchirierea locuintei pe termen mai lung sau mai scurt, trebuie sa stiti ca exista anumite site-uri sau platforme prin intermediul carora doritorii pot alege sa se cazeze la dumneavoastra acasa pentru o anumita perioada de timp si in conditiile impuse de dumneavoastra.
  • O alta oportunitate este aceea de a inchiria spatiul de care dispuneti pentru ca altii sa isi poata depozita lucrurile in conditii bune. Avand in vedere ca la noi in tara este destul de dificil sa gasesti centre de depozitare, aceasta nisa de activitate se bucura de destul de mare succes.
  • In cazul in care nu faceti fata cheltuielilor de intretinere a casei, puteti sa luati in calcul varianta de a gasi chiriasi permanenti cu care sa impartiti aceste cheltuieli si de la care sa beneficiati si de ceva bani in plus.
  • Daca locuiti la casa proprietate personala puteti sa va inchiriati chiar si terenul detinut pentru amplasarea de panouri publicitare sau de antene de telefonie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here