Afla cum revenim la “Setarile din Fabrica” pe telefoanele cu Android

4
44227

Pentru a reseta telefonul sau tableta la setarile din fabrica trebuie sa urmati cativa pasi. Aceasta procedura este foarte simpla si se poate efectua destul de rapid fiind utila atunci cand device-ul dvs se misca greu, ati uitat modelul de deblocare ori doriti sa il vindeti… etc.

In acest material va vom arata cum se poate face revenirea la setarile din fabrica pentru device-urile pe care ruleaza Android

Resetarea de face in felul urmator:

-pasul 1  – Setari (Settings)

-pasul 2 – Creati o copie de rezerva “ sau” Copiere de rezerva si resetare (Backup and reset)

resetare_setari_fabrica

 

 

-pasul 3 – Resetarea configurarii din fabrica “sau” Revenire la setarile din fabrica (Factory data reset)

revenire_setari_fabrica

 

 

-pasul 4 – Resetati telefonul (Reset)

cum_resetam_telefonul

Telefonul respectiv tableta va intra in procesul de resetare dupa care se va restarta automat revenind astfel la setarile initiale (ca atunci cand ati cumparat-o)

Atentie !!! Aceasta revenire la setarile din fabrica va sterge toate conturile si toate fisierele din memoria interna a telefonului sau tabletei. Este indicat sa faceti un backup sau sa salvati ce puteti in cloud.

 Video pentru :RESETAREA DEVICE-ULUI LA SETARILE DIN FABRICA

4 COMENTARII

  1. Ce fac ca nu imi mai merge touch-ul la telefon am un allview a5 smiley imi merge dar in partea de sus numai merge ce sai fac ??????

  2. Salut,am facut o resetare a s5-ului meu dar nu am dat back-up inainte si am pierdut toate contactele de pe sim-ul telefonului. Cum as putea sa recuperez contactele. Multumesc

  3. Ovidiu, pentru a recupera contactele, incearca la furnizorul retelei la care esti.. ei pot incerca, dar 100% nu le mai recuperezi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here