Cum pui o poza pe ecranul telefonului cu android

0
969

Scriu acest articol pentru cei incepatori, care inca incearca sa se familiarizeze cu noul lor telefon cu android. Poate nu stiati dar vad din ce in ce mai multi oameni trecuti de 60 ani care isi achizitioneaza smartphone-uri si incearca sa invete macar lucrurile de baza pentru a folosi dispozitivul.

Asadar daca te numeri printre ei, astazi te voi invata cum sa setezi o imagine de fundal pe ecranul principal al telefonului. Fie ca e vorba de o poza cu familia sau una cu un peisaj, este foarte important sa stim cum sa o setam.

Procesul este extrem de simplu deoarece sistemul de operare Android ofera aceasta optiune pentru fiecare fotografie din Galerie, fie ca este facuta cu, camera telefonului, fie ca este primita de la un prieten pe Whatsapp sau Messenger.

Accesati “Galerie” din meniul telefonului. Aici veti gasi toate fotografiile dvs.

Selectati fotografia dorita apoi in dreapta sus click pe cele trei puncte (meniu), unde veti gasi optiunea “Setare ca fundal”.

Dupa ce o selectati, veti fi intrebat unde doriti sa afisati imaginea: “Ecran de pornire” “Blocare ecran” sau ambele.

Selectati una din variante si apoi confirmati actiunea.

Asta este tot!!!

Pentru acest lucru mai putem folosi si aplicatii precum Zedge, care este disponibila gratuit in Google Play si ofera o multime de imagini de fundal la calitate inalta.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here