Cum ne ocupăm de plantarea bulbilor de plante

0
510

Florile cu bulbi deja au înflorit. Lalelele, ghioceii, narcisele, anemonele sau zambilele au început deja să îmbogățeacă grădina de culoare și de miresme îmbietoare. Pentru a obține o grădina așa cum îți dorești bulbii de flori necesită o îngrijire aparte care începe în toamnă, încă din luna septembrie, și se termină odată cu înflorirea lor, la sfârșitul primăverii.

Cel mai bun moment pentru plantarea bulbilor florilor de primăvară este mijlocul lunii septembrie. Dacă trece acestă perioadă solul îngheață, iar plantele nu vor mai înflori la fel de abundent și nu se vor mai dezvolta așa cum își dorește orice grădinar.

Momentul plantării este unul esențial, nu doar pentru dezvoltarea florilor, ci și pentru crearea unui design plăcut spațiului în care acestea vor înflori. Designul amenajării florilor stă la alegerea grădinarului,  pot fi realizate tot felul de modele de așezare în funcție de culoarea și de înălțimea florilor. Cu cât acest detaliu este mai atent luat în considerare cu atât grădina va arăta mai plăcut la începutul primăverii.

Au chiar si samanta lucerna.Țineți cont de spațiul în care amplasați bulbii din magazinele Covera. Fiecare plantă are specificul său, de obicei acestea preferă solul umed pentru perioada de dezvoltare și un sol mai uscat pentru perioada de după înflorire.

Țineți cont de culoarea și de înălțimea florilor atunci când amenajați spațiul cu flori, veți crea astfel un spectacol de culoare și de mireasmă care va lumina grădina odată cu venirea primelor raze calde ale soarelui.

La ei am gasit tot ce am nevoie asa ca mi-am achizitionat si un generator curent online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here