Cum ne incalzim eficient locuinta pe timp de iarna – Centralele electrice

0
402

In zilele noastre, sunt la mare cautare instalatiie termice. Din ce in ce mai multi oameni se gandesc serios la luarea deciziei de a achizitiona o centrala termica electrica atat pentru a reduce costurile cat si pentru un confort ridicat.

Centralele electrice sunt acele echipamente care produc energie termica fara combustibil gazos, lichid sau solid. Aceste centrale electrice sunt unele dintre cele mai eficiente echipamente de incalzire datorita elementelor de incalzire si procesului de productie a apei calde ce ofera un randament de pana la 99%.

Centralele electrice sunt adaptate pentru o gama foarte larga de aplicatii industriale, dar si domestice. Sunt adaptate pentru locuinte care nu necesita incalzire pe o perioada lunga, ci pe o perioda foarte scurta. Un exemplu in acest sens poate fi o casa de vacanta ce necesita incalzire doar in perioada concediului de odihna sau la sfarsit de week-end.

Centralele electrice sunt folosite si pentru incalzirea permanenta a locuintelor atunci cand situatia economica nu ne permite, instalatiile electrice fiind in avantajul nostru. Acest tip de incalzire a locuintelor este mult mai folosit in zonele fara retea de gaz, fiind solutia optima.

Centrala peleti foloseste cazane din fonta sau otel ce produc caldura cu ajutorul unui combustibil solid ca lemnul sau carbunele. Aceste arzatoare cu peleti dispun de un randament ridicat al arderii si intretinerii ceea ce elimina eventualele inconveniente. Instalatiile termice includ si vas expansiune pentru incalzirea si racirea apei potabile. De retinut este ca alimentarea centralei electrice se face intotdeauna de la panoul electric, nu de la priza. Pentru mai multe detalii cu privire la achizitionarea, instalarea si utilizarea instalatiilor termice, site-ul ferroli va sta la dispozitile 24 de ore din 24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here