Cum mutam pozele din telefonul vechi pe un nou telefon cu Android

0
479

Majoritatea dintre noi avem o multime de fotografii in telefon si bineinteles nu vrem sa le pierdem atunci cand ne schimbam telefonul cu unul nou. Asadar o sa va invat cum putem transfera foarte simplu pozele din vechiul telefon pe cel nou in deplina siguranta. Urmati pasii de mai jos:

Cum sa mutam pozele de pe telefonul cu Android pe noul device:

  1. Descarcati aplicatia Google Photos ( Google Foto ) din Magazin Play ( aici )
  2. Dupa ce va logati cu contul Google, aplicatia va incepe automat sa transfere toate pozele si video-urile in cloud. Timpul de transferare depinde de numarul de poze si de dimensiunea acestora.
  3. Dupa ce ati efectuat operatiunea de transfer, deschideti noul telefon si instalati si pe acesta aplicatia Google Photos ( majoritatea telefoanelor vin cu aplicatia instalata, deci o gasiti in meniu)
  4. Dupa ce v-ati logat in Google Photos cu contul Google pe noul telefon, veti putea vedea toate pozele salvate.
  5. Pentru a le putea descarca in noul telefon este necesar sa le selectati sa apasati pe cele 3 puncte din coltul din dreapta. Aici veti gasi optiunea “Save to device” care va salva pozele selectate direct pe telefon.

Puteti deasemenea sa folositi Google Photos si pentru pozele din computer. Aceasta va salva automat folderele cu poze in cloud, de unde le puteti viziualiza oricand de pe un alt computer sau telefon, logandu-va bineinteles cu contul Google. Adresa este: https://photos.google.com. Atunci cand incarcam fotografiile in cloud putem fi siguri ca ele sunt in siguranta si in deplina securitate. ( cel putin asa promite Google )

In contul Google Photos pe langa faptul ca puteti stoca o multime de poze, puteti crea albume, colaje sau animatii cu propriile fotografii si le puteti distribui prietenilor direct pe Google+.

Cam astea au fost de spus despre aceasta aplicatie de la Google. Sper sa va descurcati! Daca nu astept intrebarile in comentarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here