Cum alegi un Office 365 la pret bun?

0
152

Termenul de ”Office 365” e folosit de Microsoft pentru a denumi un abonament pentru produse clasice Microsoft Office și servere pe care beneficiarul nu mai trebuie să le instaleze în interiorul rețelei. Ele sunt gata configurate, pregătite de a fi folosite oricând, de oriunde. Exemple: pachetul clasic Microsoft Office (2013) ce include Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote plus diferite server-e (disponibile în funcție de tipul de abonament ales) Lync, Exchange Online, OneDrive, Skype.

Adica, in funcție de cat vrem sa platim, putem cumpara un abonament (pe perioada de care avem nevoie de el, normal) in care primim licentele pentru produsele software clasice (ce pot fi instalate in functie de abonamentul ales pe mai multe sisteme Widnows, Mac OS și Android, iOS, Windows Phone) plus  servicii (email, colaborare, active directory, stocare în cloud) accesibile in cloud, fara sa mai fie nevoie de configuraări de servere dedicate in reteaua locala.

Aplicatii atractive

Posibilitatea de a alege acum un Office 365 la pret bun exista. O asemenea posibilitate inseamna si aplicatii atractive si functionale, intr-un timp foarte scurt. Spre exemplu, Access este un instrument pentru crearea de aplicatii de business, usor de utilizat prin folosirea sabloanelor intuitive, diverse sau creand de la zero propriul scenariu.

Este ideal pentru utilizatori individuali si echipe mici, mai usor de inteles si folosit decat baza de date client-server, importi si exporti din si catre alte aplicatii Microsoft Office si nu numai, prezinta sabloane predefinite cu ajutorul carora utilizatorii pot crea si publica date, permite construirea si publicarea de baze de date web fara efort, ofera asistenta prin intermediul functionalitatii “Tell Me”, permite programatorilor sa creeze solutii personalizate utilizand codul VBA, sa vizualizeze numai rapoartele importante, permite de asemenea exportul rapoartelor in format PDF.

Prin urmare, daca alegi acum un Office 365 la pret bun, ai multe avantaje. Cum ar fi, printre altele, ca un Office 365 Planner (spre exemplu) iti permite sa creezi planuri pentru membrii echipei, sa organizezi si sa atribui sarcini unor utilizatori diferiti. De asemenea, poti verifica actualizarile privind progresele inregistrate prin intermediul tablourilor de bord. Fisierele sunt partajate si ofera vizibilitate intregii echipe.

Pentru utilizatori

Multe din abonamentele Microsoft Office 365 includ si licențele pentru aplicatiile clasice Word, Excel etc. pe care utilizatorii le instaleaza pe sistemele pe care le vor folosi – unele permit chiar instalarea pe mai multe PC-uri.

Abonamentele Office 365 se pot plati lunar sau anual, depinde de ce are nevoie fiecare. Daca dati de termenul de Microsoft Office atunci cand discutati intr-un context in afara Office 365 sa stiti ca el se refera la pachetul clasic Microsoft Office, cu aplicatiile aferente, licentiate clasic, nu pe baza de abonament. Adica se cumpara o data si au valabilitate nelimitata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here