Cum alegem aparatul de masurat tensiunea

0
3156

Persoanele care sufera de hipertensiune sau au tensiune oscilanta, stiu cat este de importanta pastrarea tensiunii arteriale in limite normale. Chiar si atunci cand pacientii urmeaza un tratament medicamentos prescris de medicul specialist, pot aparea situatii in care valorile tensiunii arteriale scad sau cresc, in functie de anumiti factori interni sau externi. De aceea este important ca tensiunea arteriala sa fie monitorizata in permanenta, pentru a preintampina unele situatii neplacute sau aparitia unei stari de discomfort. Pentru a achizitiona un bun aparat de masurare a tensiunii, trebuie sa fie respectate anumite criterii: in primul rand trebuie ales intre un tensiometru de incheietura sau unul de brat. Alegerea tensiometrului in functie de locul de plasare si masurare a acestuia trebuie sa fie luat in calcul si urmatorul aspect: la incheietura mainii vasele sunt mai subtiri, iar incheietura mainii, mai ales la persoanele in etate, pot aparea anumite modificari structurale care pot duce la masuratori eronate ale tensiunii. Asadar primul criteriu in alegerea unui tensiometru de incheietura sau a unui tensiometru de brat este cel al varstei persoanei care il va folosi.  Urmarind acest link, http://www.sendo.info/ro/sendo_smart.html veti putea sa vedeti si sa aflati informatii foarte utile despre un tensiometru de incheietura, care este recomandat persoanelor cu varste pana in 45 din ani.

Un alt criteriu de care trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti sa achizitionati un tensiometru este tipul acestuia- manual sau electronic. Pentru a elimina eroarea umana, cele mai recomandate tensiometre sunt cele electronice, mai ales pentru persoanele varstnice, la care auzul poate sa scada din cauze fiziologice, iar masuratorile pot fi interpretate eronat. Pentru persoanele cu varste de peste 50 de ani este recomandat tensiometru de brat electronic. Un astfel de tensiometru de mana, foarte performant si de calitate superioara este cel oferit de Sendo. Accesand acest link  http://www.sendo.info/ro/sendo_advance.html puteti sa vedeti aparatul de masurare a tensiunii pentru brat, care este foarte usor de folosit, tot ce aveti de facut fiind doar sa plasati manseta pe brat si sa apasati un buton. Aparatul va va masura atat tensiunea arteriala, cat si pulsul.

Alegand produsele Sendo aveti garantia calitatii acestora, beneficiind de garantie timp de 5 ani pentru produsul ales, veti primi o manseta exact pe masura bratului dumneavoastra, beneficiati oricand de consiliere si informare din partea specialistilor si veti castiga linistea ca aveti mereu la indemana un produs durabil si usor de folosit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here