Culinaryon sau cel mai delicios team building

0
174

Munca in echipa nu este intotdeauna tocmai usoara, insa o echipa unita o reprezinta cheia succesului oricarei companii. Oamenii sunt diferiti si de aceea este uneori dificil sa se gaseasca din prima o perfecta armonie si echilibru intre membrii unei echipe. Din acest motiv este foarte important ca managerul sa stie cum sa isi apropie colegii sau subalternii si de asemenea cum sa ii faca pe acestia sa colaboreze in mod eficient.

Conceptul de team building a devenit din ce in ce mai popular in randul companiilor din Romania, iar un manager inteligent si proactiv stie ca organizarea unor astfel de actiuni ii va aduce profit pe termen lung. Indiferent de natura activitatilor desfasurate in cadrul unui proiect de team building rezultatul final va fi acela de a-i aduce mai aproape pe membrii unui colectiv, de a intari relatiile dintre ei si felul in care acestia colaboreaza. Daca pana de curand erau in mare voga activitatile sportive sau cele desfasurate in aer liber, recent, au inceput sa se remarce si alt tip de activitati ce merita a fi desfasurate in cadrul unui proiect de team building. Una dintre activitatile cele mai placute, si de ce nu si cele mai gustoase, care se cauta din ce in ce mai des pentru team building a devenit gatitul!

In definitiv si al urma urmei, toata lumea mananca! Iar preparatul mancarii poate deveni o activitate distractiva si relaxanta. Gatitul in echipa ofera posibilitatea de a incerca lucruri si combinatii noi. La Culinaryon veti gasi cel mai potrivit loc pentru a organiza un team building delicios. Spatiul pus la dispozitie este de-a dreptul generos, putand gazdui pana la 250 de persoane! Iar “rezultatele” team building-ului culinar pot fi savurate la sfarsitul zilei alaturi de o bautura la alegere.

Cele trei studiouri de gatit, cele 2 Sali de conferinte si camera VIP va sunt puse la dispozitie pentru a va incerca talentul, a va explora creativitatea si abilitatile in prepararea celor mai delicioase mancaruri. Veti castiga chiar de doua ori: membrii echipei vor colabora si isi vor intari relatiile, iar la sfarsit vor putea sa savureze impreuna minunatele produse create si preparate de ei insisi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here