Corpuri de iluminat cu stil

0
985

Imi aduc aminte, cu drag, de ceea ce am simtit cand am pasit prima data intr-un magazin Atas. Asta se intampla in Bucuresti, in urma cu mai mult de 20 de ani. Eram fascinate de toate acele corpuri de iluminat, mai ales ca pana la Revolutie noi nu stiam altceva decat clasicele lustre, care uneori puteau da adevarate batai de cap caci inevitabil le atingeam daca vroiam sa dansam sau sa ridicam mainile. In magazine am vazut si eu prima oara ceea ce numai in cataloagele aduse de prin Occident mai vedeam: aplici, lampadare si veioze, candelabre care pot schimba in mod radical infatisarea unei camera, mai ales daca cine le aranjeaza are ceva cunostinte de design, caci va stii sa puna in valoare si corpul de iluminat, dar si mobile si peretii, in jocuri de lumini si umbre.

Insa site-ul Atas Lighting reprezinta mult mai mult decat un simplu magazin de corpuri de iluminat. Specialistii firmei va pot oferi oricand solutii tehnice, va ajuta sa proiectati si sa realizati diferite tipuri de proiecte, va ofera sugestii si va ajuta sa faceti cele mai potrivite alegeri, va asigura suport tehnic sau servicii de intretinere sau restaurare a corpurilor de iluminat massive sau care au vechime si valoare mare (ca in muzee, castele, etc).

Gama de produse oferite de Atas este foarte variata si veti gasi atat corpuri de iluminatlustra interior, cat si pentru exterior, lampadare, veioze, lustre Atas Lighting, candelabre, aplici, produse pentru uz commercial, hotelier sau pentru alt tip de spatii.

Trebuie sa recunosc ca am ramas foarte placut impresionata cand am vizitat site-ul firmei Atas! Este foarte bine structurat, pe capitole de produse, pe tipuri de proiecte, astfel incat este foarte usor sa gasiti ceea ce va doriti, iar pentru fiecare corp de iluminat se ofera informatii, legate atat de specificcatiile tehnice, cat si despre dimensiuni sau alte caracteristici. Produsele sunt grupate in fuctie de stil (retro, vintage, contemporan, urban, etc) sau in functie de destinatie (corpuri pentru iliminat interior, exterior, pentru baie, etc).

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCardul Lyoness
Articolul următorMetode moderne de a invata

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here