Copilul tău are o pereche de cizme de cauciuc?

0
246

Mai ales toamna și primăvara, părinții și bunicii au o grijă în plus: pe ploaie copilul poate avea picioarele ude, ceea ce va conduce la inevitabile  răceli. Puștii prin definiție nu ocolesc bălțile, ci mai degrabă sar în ele, deoarece sunt surse de plăcere explozivă. Pentru ca o astfel de distracție copilărească să nu se termine cu o dispoziție stricată, cea mai bună soluție ar fi ca adulții să îl echipeze pe jucăuș cu niște cizme de cauciuc pentru copii.

Unde se găsesc cizme impermeabile pentru copii la preț bun?

Pe rafturile virtuale ale site-urilor ce comercializează și încălțăminte pentru copii există destule modele din această categorie.

Modelele actuale sunt complet diferite de produsele plictisitoare, negre, purpurii sau albastre pe care părinții actuali le purtau cât erau ei copii. Cizmulițele ce se găsesc acum în oferta magazinelor de profil au culori foarte vesele, sunt decorate cu desene speciale care fac încălțămintea de cauciuc atractivă pentru cei mici.

Multe firme online oferă cizme de cauciuc pentru copii la un preț inferior magazinelor tradiționale. Această opțiune de cumpărare va fi foarte economică pentru părinți sau bunici dacă vor să comande cizme de ploaie pentru odoarele lor. Achiziționarea lor alături de alte articole de îmbrăcăminte outdoor pentru copii, a devenit populară în ultima vreme.

Alege cu răbdare modelul de cizme potrivit pentru copilul tău

La începutul primăverii sau toamna târziu, modelele din cauciuc care au căptușeli de calitate, detașabile, vor menține calde picioarele copiilor.

Această încălțăminte ce are o căptușeală ce se poate scoate este bună și pentru anotimpul estival, deoarece în timpul ploilor repezi de vară se poate purta fără acel strat interior călduros.

Pentru sezonul de iarnă, când vremea este geroasă, cizmele de cauciuc cu o căptușeală generoasă de blană sintetică vor fi cea mai bună soluție.

Atunci când alegeți cizmele de cauciuc ale unui copil, nu trebuie să cumpărați modele cu numere prea mari, pentru a putea ca să fie încălțate cu ciorapi de lână groși. Este mai bine să alegeți un model de încălțăminte cu o căptușeală bună, în care copilul să se simtă confortabil. În caz contrar, copilașul va simți o jenă la mers, dacă cizmele vor fi prea mari, iar atunci o să piară bucuria unei plimbări pe afară, deoarece va exista riscul de a se împiedica și  cădea.

Dimensiunea optimă a încălțămintei nu e dificil de ales: distanța dintre degetele piciorului copilului și vârful cizmuliței de cauciuc trebuie ca să nu depășească 1-1,5 cm.

Atunci când le alegeți este important să luați în considerare inclusiv lățimea cizmelor. Producătorii de încălțăminte pentru copii de calitate produc modele înguste, medii, largi. Când cumpărați, consultați un specialist sau informați-vă online.

Materialele moderne utilizate pentru fabricarea de cizme de cauciuc sunt ușoare și surprinzător de durabile. Creativitatea proiectanților este și ea nelimitată.

Din noianul de modele de cizme pentru copii impermeabile și respirabile sigur o să găsiți o pereche pe care copilul dvs. să o poarte cu plăcere în aventurile lui prin care explorează exteriorul pe vreme mai puțin frumoasă. O asemenea experiență nu se poate compara nici cu cel mai cool tur virtual printr-o junglă amazoniană făcut pe laptop sau pe tabletă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here