Containere modulare – Solutia ieftina si rapida – Case – Spatii comerciale

0
891

Constructiile din containere modulare se bucura din ce in ce mai mult succes, deoarece sunt foarte usor si comod de asamblat, sunt usoare si au preturi accesibile, reprezentand o solutie ideala pentru diferite tipuri de spatii comerciale, sunt foarte utile pe santiere pentru a asigura un confort bun muncitorilor, pot fi folosite si pentru sedii de birouri, precum si pentru alte tipuri de activitati.

O astfel de constructie poate fi foarte rapid asamblata, cu un volum redus de munca si oameni,  astfel incat se permite darea in folosinta in foarte scurt timp, iar preturile sunt cu mult mai scazute decat cel al constructiilor clasice. Insa avantajele utilizarii acestui tip de constructii sunt mult mai numeroase: pot fi amplasate si in spatii mai reduse, birocratia legata de obtinerea documentatiilor si autorizarilor este mai putin stufoasa, constructiile modulare permit o mare varietate de forme si design-uri, in functie de necesitatile si dorintele clientilor, pot fi foarte usor racordate la utilitati, sunt ecologice, pot fi chiar si suprapuse pentru a crea structuri mai mari (se pot obtine astfel adevarate “cladiri”), sunt durabile si reutilizabile, va ajuta sa economisti timp si bani, etc.

Termocontainer produce containere de peste 5 ani si ofera clientilor sai o gama foarte variata de produse, ce pot fi folosite in foarte multe domenii de activitate” in comert, pentru amenajarea unor spatii de lucru sau birouri, chiar si pentru spatii de joaca sau educatie pentru copii, dispensare, spatii de depozitare, locuinte, sali de mese, etc. in functie de dorintele si necesitatile clientilor. Containere modulare sunt confectionate din materiale foarte rezistente si bune izolatoare (structura este metalica, iar peretii sunt de tip sandwich cu spuma poliuretanica), astfel incat nu trebuie sa va faceti grizi in legatura cu rezistenta acestora sau cu incalzirea lor, sunt dotate cu tamplarie si usi termopan, pot fi dotate cu aer conditionat,

Folosind containerele modulare si constructiile containerizate clientii se bucura de avantajele enuntate anterior si pot beneficia de ofertele extraordinare de pret de la Termo Container. Ofertele de pret sunt disponibile pe pagina oficiala a producatorului (www. termocontainer.ro) si difera in functie de complexitatea constructiei (monobloc sau modulare).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here