Consumabile pentru organizarea documentelor

0
436

Legile in vigoare prevad pastrarea documentelor financiar contabile ale fiecarei firme un numar de minim cinci ani, in functie de specificul acestora. Desi se poate face si este acceptata si arhivarea electronica a anumitor documente, se impune inca si pastrarea anumitor acte si pe suport de hartie. Pe langa documentele financiar contabile care trebuiesc arhivate, se pot pastra pentru anumite perioade de timp si alte acte importante, cum ar fi contractele pentru furnizarea utilitatilor, contractele legate de prestarea unor servicii, contracte de colaborare, contracte de munca, certificate de garantie, precum si documente personale (diplome, certificate de casatorie, etc).

Toate documentele care se arhiveaza trebuiesc pastrate in conditii optime, astfel incat acestea sa nu se deterioreze in timp sau sa fie expuse la umiditate sau la alti factori care ar putea duce la afectarea lor. Pentru a va putea usura munca si a va pastra documentele in ordine, puteti folosi cutii de arhivare, care sunt astfel concepute incat toate hartiile arhivate si depozitate sa isi pastreze calitatile nealterate. Cutiile de arhivare sunt confectionate din carton dur, care protejeaza in mod eficient documentele.

Daca doriti sa va ordonati documentele cat mai bine si sa aveti acces facil la acestea, puteti opta pentru pastrarea acestora in cutii de arhivare de culori diferite si eventual sa le ordonati si sa le organizati folosind un cod de culoare: de exemplu pentru contractele de utilitati folositi cutii de arhivare rosii, pentru certificatele de garantie folositi culoarea albastra, pastrati documentele personale in cutii de arhivare verzi, etc.

Daca doriti sa beneficiati de un plus de protectie a documentelor sau daca doriti sa puneti mai multe documente diferite in aceeasi cutie de arhivare, aveti posibilitatea de a achizitiona bibliorafturi ieftine, cu ajutorul carora va puteti organiza documentele si mai minutios.

Pe site-ul zenon.ro gasiti o gama variata si completa de cutii de arhivare (aveti la dispozitie circa 100 de modele), precum si bibliorafturi ieftine, dar si alte produse destinate organizarii si arhivarii eficiente a oricarui tip de documente. zenon.ro este locul in care veti gasi aproape orice produs de papetarie si birotica la preturi foarte avantajoase, pe care le puteti comanda usor si rapid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here