Conditii deosebite si apartamente excelente intr-un nou complex rezidential din Bucuresti

0
637

Datorita lansarii programului Prima Casa multe persoane isi pot permite acum sa achizitioneze apartamente noi cu 2 camere, mai ales din randul tinerilor, care altfel nu isi puteau permite o astfel de investitie. Pentru familiile sau tinerii care cauta apartamente cu 2 camere de vanzare acum s-a ivit o noua ocazie, prin inaugurarea unui nou complex rezidential in Bucuresti. Astfel, au oportunitatea de a-si achizitiona un apartament cu 2 camere bloc nou, in conditii avantajoase.

Dezvoltatorul acestui Complex Rezidential nou, situat in apropierea Pietii Delfinului, le ofera tinerilor sau celor cu posibilitati materiale medii posibilitatea de a achizitiona apartamente noi cu 2 camere prin mai multe mijloace, fie prin intermediul creditelor ipotecare, a programului Prima Casa sau prin mijloace proprii de finantare. Asa ca daca sunteti in cautarea unui apartament de vanzare Bucuresti, acum aveti o oportunitate excelenta. Aceste 5 tipuri de  apartamente cu 2 camere de vanzare din noul complex au compartimentari diferite si ofera multiple posibilitati de amenajare si decorare viitorilor proprietari. Printre avantajele oferite de un astfel de apartament 2 camere de vanzare din complexul rezidential Nusco Città se numara urmatoarele dotari standard: inchideri exterioare si termosistem, tamplarie exterioara si tamplarie interioara TRI-PAN – Pinum, parchet laminat de 10 mm, placari ceramice de inalta calitate, obiecte sanitare de inalta calitate, prize si intrerupatoare B-TICINO, incalzire in pardoseala, incalzire centrala termica, ascensoare de ultima generatie. Mai trebuie mentionat si faptul ca intr-un astfel de apartament de vanzare Bucuresti, din complexul rezidential amintit anterior, baile sunt complet utilate.

Complexul rezidential Nusco Città cuprinde un numar de patru blocuri noi, in care sunt de vanzare 380 de apartamente cu 2 sau 3 camere. Apartamentele cu doua camere au o suprafata utila de circa 70 de metri patrati si ofera multiple avantaje locatarilor, fiind scaldate in permanenta in lumina naturala si necesitand cheltuieli minime pentru intretinere. Incinta complexului este securizata si monitorizata in permanenta, astfel incat puteti fi linistiti in ceea ce priveste acest aspect. In plus, Città Residential Park beneficiaza de spatii verzi comune, locuri de joaca pentru cei mici, spatii comerciale si locuri de parcare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here