Companie romaneasca de IT premiata a doua oara la European Business Awards

0
422

Teamnet, compania initiata de catre 4 studenti pasionati de IT, a reusit, din anul infiintarii 2001 si pana in prezent, sa se remarce in acest domeniu si sa castige numeroase premii pentru solutiile IT pe care le-au propus de-a lungul timpului, ce aplicabilitate in diferite domenii de activitate. Teamnet a evoluat intr-un grup de companii ce sunt specializate in IT&C, Project Management, Consultanta si IT&Business, Software Medical, Engineering si Cloud Computing si a creat numeroase produse de software, dar si tehnologii cu aplicabilitate foarte larga si in sprijinul oamenilor.

Ymens Teamnet este una dintre companiile grupului Teamnet, care ofera clientilor sai solutii complete de Cloud Computing, sub atenta supraveghere a domnului Bogdan Padiu, unul dintre fondatorii companiei si in prezent CEO al Teamnet Group. Solutiile cloud Ymens ofera clientilor sai atat eficientizarea proceselor interne si cresterea productivitatii, cat si costuri predictibile (si reduse prin plata unui abonament lunar), la standarde inalte de securitate. Printre cele mai apreciate solutii oferite de catre Ymens se numara cele pentru comunicare prin email, de facturare, Suita de colaborare, cele de tip e-commerce, SMS Marketing, Intranet, Office 365, Ymens Payroll si Ymens Resident, Ymens Elearning si Ymens Eprocurement si exemplele ar putea continua. Scopul tuturor acestor solutii este acela de a ajuta oamenii sa poata comunica mai eficient pentru a obtine cele mai bune rezultate, indiferent de domeniul de activitate.

Bogdan Padiu, CEO Teamnet Group declara intr-un articol (publicat pe site-ul economica.net):  “Suntem onorati sa ne aflam printre cele mai solide 110 business-uri din Europa si sa reprezentam Romania mai departe in prestigioasa competitie European Business Awards, reconfirmand importanta si potentialul industriei locale de IT la nivel european”. Ideea in sine ca o companie romaneasca a reusit sa se afirme la nivel european este un prilej de mandrie pentru IT-istii nostri, care reusesc astfel sa puna Romania la loc de cinste printre companiile de frunte din acest domeniu. In acelasi timp, faptul ca programele realizate de catre romani sunt utilizate si apreciate la nivel europen, si nu numai, este practic o confirmare a valorii inginerilor nostri, ce au fost de altfel rasplatiti cu binemeritate premii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here