O companie romaneasca a castigat doua premii importante in cadrul Business Awards 2016

0
508

IT-ul este unul dintre domeniile in care romanii s-au facut remarcati, atat la nivel local, cat mai ales la nivel international. Atunci cand cineva pune cu adevarat pasiune in ceea ce face, rezultatele si succesul nu se vor lasa asteptate. Este si cazul echipei Teamnet international, care a reusit sa inregistreze succes dupa succes, datorita solutiilor de IT propuse de-a lungul timpului. Infiintata in anul 2001 de patru studenti pasionati de domeniul IT, Teamnet international s-a dezvoltat de la an la an si a reusit sa isi castige o pozitie excelenta in topul firmelor din domeniul IT. Solutiile IT de management al situatiilor de urgenta propuse de echipa Teamnet au fost premiate la doua categorii la International Business Awards 2016. Produsele dezvoltate de Teamnet au primit distinctia Gold Winner la categoria Best New Product/ Service – Software Development Solution si Silver Winner pentru Best New Product/ Service – Software – Integration Solution.

Premiile primite vin sa incununeze munca asiduua din ultimii 8 ani ai echipei Teamnet International, care a creat o suita de produse software menite sa raspunda nevoilor actuale ale autoritatilor din orice tara pe zona managementului situatiilor de urgenta, mai ales in contextul global tot mai vulnerabil din punct de vedere al sigurantei publice.

In cei 15 ani de existenta, Teamnet a evoluat intr-un grup de companii specializate in integrare IT&C, Project Management, Consultanta si IT&Business, Software Medical, Engineering si Cloud Computing si a creat produse software si tehnologii ce pot sta la baza transformarii organizatiilor publice si private. Echipa Teamnet International este implicata in proiecte europene de cercetare si dezvoltare, ca parte a unor consortii internationale, alaturi de companii europene prestigioase pentru a crea solutii ce vizeaza imbunatatirea vietii oamenilor si cresterea competitivitatii in mediul de afaceri international.

Cele mai importante proiecte de cercetare si dezvoltare ale Teamnet sunt: KRAKEN, AMITRAN, Megarob, Cloudopting, Fit4Work, MUROS, Biocon, mobileSage, HEREiAM, Able-to-include, StayActive, SmartHeart, MITSU, etc. Am amintit doar cateva dintre aceste proiecte indraznete si vizionare, ce au reusit sa aduca un plus de calitate vietii anumitor categorii de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here