Ciel contabilitate sau softuri de contabilitate 100% romanesti

0
288

Cred ca nu exista nici macar un mic intreprinzator sau afacerist in tara asta care sa nu fii auzit, macar in treacat, despre celebrele softuri de contabilitate oferite de catre firma Ciel contabilitate. Ciel este cea mai cunoscuta companie romaneasca, ce activeaza pe piata de software financiar contabil si ofera clientilor sai, pe langa diverse tipuri de softuri de contabilitate si solutii complete, la cheie, cat si servicii de suport tehnic si implementare.

Indiferent ca aveti nevoie de un program facturare ori de unul pentru salarizare, la Ciel veti gasi cele mai bune solutii complete, la cele mai avantajoase preturi. Activand inca din anul 1991 pe piata romaneasca de profil, compania Ciel s-a implicat in permanenta in mod activ in diverse programe educationale, oferind celor care doresc sa stapaneasca cat mai bine tainele contabilitatii cursuri de formare si perfectionare, reusind astfel sa castige increderea a peste 86000 de clienti prin programele Ciel contabilitate create si dezvoltate.

Cand spunem programe Ciel ne asteptam intodeauna la cele mai performante programe de gestiune comerciala, contabilitate, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare. Alegand sa achizitionati un program Ciel alegeti de fapt calitatea si veti primi un produs foarte usor de exploatat si implementat, ce este adaptabil la orice tip de afacere ati detine. Avantajul major oferit de suita Ciel contabilitate este dat de faptul ca aceasta poate fi folosita atat de catre un mic intreprinzator, care prefera sa isi realizeze singur evidenta contabila a firmei sale, cat si de catre contabilii profesionisti.

Puteti alege oricand tipul de program contabilitate Ciel potrivit pentru afacerea dumneavoastra, pornind de la pachetele de programe standard, destinate firmelor mici si mijlocii si terminand cu pachetele din gama Professional ce se adreseaza multinationalelor sau firmelor de contabilitate. De asemenea, clientii pot opta si pentru diverse tipuri de abonament – Standard, Gold, VIP – fiecare dintre acestea oferind anumite avantaje clientilor.

Echipa Ciel, formata din 50 de profesionisti din domeniul IT, economic, financiar, marketing si comunicare va sta mereu la dispozitie si nu precupetesc nici un efort atunci cand vine vorba de a crea un program Ciel pentru clienti, astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de cele mai bune produse si la cele ai mici preturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here