Chirurgia estetica in viitor

0
749

Stiinta a jucat, joaca si va juca cu siguranta cel mai important rol in dezvoltarea societati in care traim. Unul din domeniile care a revolutionat lumea in care traim cu ajutorul stiintei este medicina. Acest domeniu atat de important pentru existenta umanitatii a facut progrese la care acum cativa ani cu siguranta nu ne-am fi gandit. Insa in momentul de fata aceste progrese sunt realitate.

Asa cum scrie si in titlu in acest articol am ales sa scriu despre o ramura a medicinei care a cunoscut progrese impresionante, si anume chirurgia estetica. Nu cred ca mai e nevoie sa definesc chirurgia estetica deoarece in momentul de fata se vorbeste si se scrie atat de mult despre acest domeniu incat toti stiu ce inseamna. In ultima perioada chirurgia estetica sa bucurat de o implicare tot mai profunda a specialistilor din acest domeniu astfel ca in momentul de fata majoritatea interventiilor estetice se desfasoara extern. E un adevarat progres la care cu siguranta acum cativa ani nu ne-am fi gandit! Insa va-ti gandit vreodata ce va fi in viitor in acest domeniu? Eu cu siguranta m-am gandit, acesta fiind si motivul pentru care am ales sa scriu acest articol.

Principalul scop al chirurgiei estetice ramane si in viitor stoparea efectelor imbatranirii. Insa pe langa scopul principal exista si un scop secundar, si anume convingerea celor care apeleaza la chirurgia estetica sa renunte la stilul de viata daunator.

Tratamentele cu laser reprezinta unul din instrumentele chirurgiei estetice care cu siguranta in viitor va oferi din ce in ce mai multe solutii la problemele chirurgiei estetice.

Un tratament care se anunta revolutionar in viitor in acest domeniu este folosirea celulelor stem. Acest tratament implica recoltarea de celule stem din propriul organism si folosirea acestora in tratarea calvitiei, in augmentarea mamara precum si in lifting-ul facial.

Si daca tot vorbim de cele mai noi tendinte din chirurgia estetica va recomand celor care doriti sa apelati la acest tip de chirurgie clinica doctor Renert Gad, unul din cei mai buni specialisti din acest domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here