CES 2013 – o explozie de noutati

0
435

Expozitia internationala CES, care se organizeaza in fiecare an in Las Vegas este oportunitatea pe care o asteapta toti cei care sunt pasionati de tehnologie, dar si de evolutia de la an la an a produselor electronice si a gadget-urilor. Anul acesta expozitia va incepe pe 8 Ianuarie, iar organizatorii promit ca va fi ceva cu totul special. Se anunta prezentarea a peste 20.000 de produse noi, dar si tehnologii care va vor lasa cu gura cascata. De altfel automatizarile wireless pentru locuinta se anunta a fi vedetele din acest an, alaturi insa si de noile televizoare care utilizeaza noua tehnologie OLED.

Spatiul alocat expozitiei este de circa 172.000 de metri patrati, unde peste 3000 de expozanti din foarte multe state si arii de specialitate isi vor expune produsele si va vor prezenta noile tehnologii ale viitorului. Asadar, pentru cei care vor participa la aceasta manifestatie, incaltamintea comoda este mandatorie!

In cadrul acestei expozitii veti avea ocazia sa aflati ce va sti, in foarte scurt timp, sa faca in plus telefonul dumneavoastra inteligent, cum acesta poate deveni o telecomanda pentru diversele automatizari din locuinta sau cum va poate ajuta sa deveniti mai sanatosi si sa va mentineti in forma.

Se prognozeaza ca smartphone-ul va ramane vedeta tehnologiei si in acest an, secondat de tablete la categoria gadget-uri. In ceea ce priveste cea mai noua tehnologie, castigatoarea anuntata deja anul acesta ca fiind vedeta incontestabila este tehnologia automatizarilor wireless, care va asigura o mult mai mare libertate de miscare fiecaruia dintre noi.

Printre surprizele pregatite anul acesta se mai numara: recunoasterea gesturilor (daca pana acum smart TV-ul era capabil de recunoasterea faciala se pare ca acum se ajunge si la recunoasterea gesturilor), sanatate si fitness digital, automatizari wireless pentru locuinta si portofelul digital, numeroase noi aplicatii pentru telefoane, etc. Acestea sunt numai cateva dintre produsele si tehnologiile care ii asteapta pe fericitii participanti la expozitie.

Vom putea reveni cu mai multe amanunte si detalii dupa ce va incepe efectiv aceasta manifestatie anuala si vom avea si noi acces la informatiile care sunt acum pazite cu strasnicie si eliberate catre presa cu foarte multa zgarcenie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here