Certificarea ISO este o necesitate!

0
747

Pentru ca o societate economica din Romania sa poata incheia contracte cu alte tari, care fac parte din Uniunea Europeana sau alte state, este necesar ca aceasta sa indeplineasca anumite conditii. Prima dintre aceste conditii este ca firma respectiva sa fie acreditata ISO. Certificarea ISO este practic o atestare a calitatii si a faptului ca are un sistem de management al calitatii corespunzator. Daca sunteti interesati sa obtineti certificare ISO, puteti sa va adresati, cu toata increderea, companiei RoyalCert, care este un Organism de Certificare Sisteme de Management ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 22000. Urmarind acest link http://www.royalcert.ro/certificari-iso/certificare-iso-27001.html veti gasi toate informatiile necesare pentru certificarea ISO si puteti afla si oferta de pret pentru a certifica firma dumneavoastra.

Prin obtinerea sistemului de certificare ISO compania dumneavoastra va transmite celorlalte firme si potentialilor clienti faptul ca sunt asigurate toate standardele de calitate cerute, ca oferiti incredere in ceea ce priveste calitatea produselor sau serviciilor furnizate, ca utilizati eficient resursele de care dispuneti, etc.

Pentru a putea obtine o certificare ISO emisa de RoyalCert este necesar, ca in primul rand, sa contactati compania prin intermediul site-ului sau oficial. Daca doriti o intrevedere directa, puteti sa va deplasati la sediul firmei sau puteti contacta telefonic unul dintre consultanti. De asemenea, puteti trimite o cerere de oferta direct de pe site si veti fi contactati, in cel mai scurt timp, de catre unul dintre specialistii echipei, pentru a putea stabili o intalnire, in vederea discutarii detaliilor. Atunci cand luati decizia in ceea ce priveste firma prin intermediul careia doriti sa obtineti o certificare ISO, trebuie sa tineti cont si de faptul ca  RoyalCert furnizeaza si servicii privind auditurile de terta parte si standarde speciale, aprobate la nivel international, cum ar fi: Green Building, Green Municipality, Safety School, Sports Safety, Hygiene and Brand Assesments for Hotels, certificare produse HALAL, etc.

Prin certificarea ISO prin RoyalCert, compania dumneavoastra va beneficia de o serie de avantaje: calificarea superioara a personalului, cresterea eficientei companiei, castigarea increderii partenerilor si a potentialilor clienti, accesul la relatii economice internationale, cresterea numarului de clienti,  imbunatatirea imaginii companiei, eficienta crescuta a proceselor interne ale organizatiei, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here