Centrale termice Vaillant – Confortul casei tale este important

0
310

Noile norme europene intrate in vigoare relativ recent impun consumatorilor sa isi achizitioneze doar centrale termice in condensatie, care au un randament mult mai ridicat, polueaza mai putin, sunt mai durabile si mai usor de exploatat. Desi initial s-a creat o unda de neliniste in randul cumparatorilor, in ceea ce priveste costul unei asemenea centrale, in realitate este vorba despre preturi accesibile, putin mai ridicate decat cele pentru vechile tipuri de centrale. Va recomand centrale termice Vaillant 24 kw. Este alegerea perfecta pentru cei care locuiesc la bloc sau detin o casa cu o suprafata de pana la 160 de metri patrati.

Noua centrala Vaillant Ecotec Pro de la Bernuli aduce o serie de beneficii utilizatorilor: reglaj pneumatic al amestecului aer-gaz, pompa profesionala controlata electronic, materiale de cea mai buna calitate, garantie de 3 ani si asigurarea pieselor de schimb timp de 10 ani, consum redus de gaz si randament maxim in ceea ce priveste apa calda menajera si caldura, usurinta in exploatare, preturi accesibile, interfata prietenoasa pentru utilizator, etc. De altfel toata gama de centrale termice Vaillant, atat cele de 24kW, cat si cele cu o putere mai mare reprezinta cea mai buna investitie si cel mai bun raport calitate-pret de pe piata de profil.

Datorita dimensiunilor sale reduse, centrala Vaillant poate fi montata chiar si intr-un spatiu de mici dimensiuni, ceea ce o face potrivita pentru orice tip de locuinta. Centrala Vaillant 24 kw in condensatie este extrem de usor de utilizat si odata montata, clientul nu trebuie sa isi faca griji in ceea ce priveste exploatarea acesteia.

Achizitionand centrale termice Vaillant veti proteja si mediul inconjurator, deoarece noile modele de centrale in condensatie au un nivel foarte scazut de poluare si consuma mai putin gaz decat alte tipuri de centrale, fapt care se va reflecta si in cheltuielile de intretinere.

O centrala Vaillant prezinta atat garantia marcii (compania activeaza pe piata tehnologiei instalatiilor inca din anul 1874!), cat si randamentul nemtesc, fiind un aparat eficient si sigur, usor de exploatat de catre oricine, care aduce in casele dumneavoastra cele mai noi descoperiri tehnologice din domeniu. In plus, beneficiati gratuit de punerea in functiune a centralei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here