Centrale termice pe gaz Ariston

0
687

Centrala termica de apartament sau casa a devenit deja un dispozitiv indispensabil cand vine vorba de caldura si apa calda menajera. Pentru apartamente este suficienta centrala termica de 24 Kw.  Mai ales ca noile norme in vigoare impun achizitionarea centralelor termice in condensatie.  Acest tip de centrale au avantajul ca au un randament mai mare, caci cu un consum mai mic de gaz se obtine caldura dorita si in plus nu polueaza la fel de mult ca centralele mai vechi.

Centralele Ariston de la Berluni sunt unele dintre cele mai avantajoase atunci cand vine vorba de raportul calitate/ pret. Centralele termice pe gaz Ariston au un pret avantajos si un randament ridicat. La Berluni gasiti o gama variata de centrale termice pe gaz Ariston, care sunt fabricate conform normelor europene si produc mai putine noxe decat alte tipuri de centrale. Berluni comercializeaza centrale termice Ariston la pret fara concurenta. Daca sunteti  interesati de un pret pentru centrale Ariston puteti sa vizitati site-ul berluni.ro.

De exemplu,  aceasta centrala Ariston Cares de 24 de Kw este una dintre cele mai bune alegeri pentru un apartament sau pentru o casa. Centrala termica Ariston are un design placut astfel ca se potriveste pentru a fi montata si in bucatarie. Datorita faptului ca este o centrala pe gaz Ariston, ce foloseste tehnologia condensarii, factura dumneavoastra de gaz va scadea simtitor (pana la 35%), insa confortul dumneavoastra termic va fi acelasi. Fata de o alta centrala termica de 24 Kw, centrala termica Ariston in condensatie consuma si polueaza mult mai putin.

Daca decideti sa achizitionalti o centrala termica Ariston pueteti sa vizitati magazinul virtual berluni.ro si veti avea siguranta ca veti achizitiona un produs original, care beneficiaza de garantie. Pe site veti gasi centrale termice Ariston la pret bun. Achizitionand o centrala termica Ariston de la Berluni, veti beneficia atat de garantie, cat si de service autorizat. Contra cost puteti sa beneficiati si de serviciile de montare si service, oferite de echipe specializate si cu experienta de peste 10 ani in domeniu.

Nu ezistati sa vizitati magazinul Berluni pentru a gasi cel mai bun pret pentru centrale Ariston!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here