Centrale pe lemne econimice – Ai parte de confort oriunde te-ai afla

0
349

In cazul in care aveti o cabana la munte sau locuiti intr-o zona in care nu exista retea de distributie a gazelor naturale, cea mai potrivita solutie pentru incalzirea locuintei o reprezinta centrala pe lemne. In ultimul timp au aparut numeroase tipuri de astfel de centrale termice combustibil solid, iar preturile au scazut destul de mult incat acum aproape oricine isi poate permite sa faca o astfel de investitie. Multi dintre cei care achizitioneaza centrale pe lemne descopera ca investitia initiala se amortizeaza in doar cativa ani, randamentul unei centrale termice pe lemne cu gazeificare fiind net mai ridicat decat al sobelor sau a altor tipuri de centrale termice combustibil solid.

Alegeti sa achizitionati centrale pe lemne de la RO INSTALATII si nu veti regreta! Oferta de produse este foarte bogata si aveti posibilitatea de a achizitiona centrala pe lemne pret fara concurenta. In plus, exista foarte multe facilitati pentru clientii care doresc sa achizitioneze centrale termice combustibil solid: se pot inscrie chiar si in programul Casa Verde (pentru centralele ce folosesc drept combustibil peletii, brichetele sau tocatura lemnoasa sau alt gen de deseuri vegetale, forestiere sau agricole), beneficiind astfel de anumite subventii, pot achizitiona centrala dorita chiar si in rate, beneficiaza de preturi promotionale si reduceri de preturi, transport gratuit in Bucuresti, judetul Ilfov sau in orasele in care exista parteneri pentru livrare, etc.

In plus, clientii interesati sa achizitioneze centrale pe lemne de pe site-ul roinstalatii.ro beneficiaza de consultanta gratuita din partea expertilor echipei, astfel incat sa aleaga cel mai potrivit produs pentru nevoile lor, dar si in functie de bugetul avut la dispozitie. Nu este suficient doar sa achizitionati o centrala pe lemne pret avantajos, ci este nevoie si de multe alte componente pentru ca o astfel de instalatie sa functioneze optim. Desi centralele cu combustibil solid conventionale au un pret mult mai redus, trebuie sa stiti ca cele mai bune sunt acele centrale termice pe lemne cu gazeificare, ce au randament mai mare si necesita alimentarea la cateva ore. Indiferent de alegerea pe care o faceti in materie de centrale termice, este recomandat sa apelati pentru montaj si punere in functiune la firme de specialitate, care sa va garanteze calitatea lucrarilor efectuate, dar si siguranta dumneavoastra si a celor dragi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here