Centrala termica Immergas revolutionara

0
495

Centralele de apartament nu mai sunt de mult un lux, ci reprezinta o necesitate. In general, centralele termice se recomanda a fi schimbate cam la circa 10 ani, deoarece dupa aceasta perioada randamentul lor de functionare scade si creste gradul de poluare.

Noile norme europene intrate recent in vigoare impun montarea de centrale in condensatie, care sunt mai putin poluante pentru mediu si, in acelasi timp, un randament mai mare. Centrala termica Immergas Victrix Exa este o asstfel de centrala, care a fost lansata pe piata de producatorul Immergas in anul 2016.

Centrala termica Immergas Victrix Exa se considera a fi varful gamei sale, cel putin pana la aceasta data, dand dovada de performanta maxima si avand un pret minim. In principiu, orice centrala Immergas este astfel conceputa incat avantajul clientului sa fie maxim, atat din punct de vedere al consumului de gaz si al puterii oferite, cat si ca pret.

Noul model de centrala Immergas vine cu cateva schimbari fata de modelele anterioare, menite sa ii imbunatateasca performantele: schimbatorul de caldura este confectionat acum din otel inoxidabil, iar pompa de caldura montata in interior are un consum mai redus de energie, are putere modulara de pana la 25% din capacitatea totala, are interfata prietenoasa , care permite setarea usoara si rapida si afisaj LCD. O alta noutate absoluta, cu care vine noua centrala termica Immergas Victrix Exa este ca poate fi comandata de la distanta, prin intermediul PC-ului, smartphone-ului sau tabletei, prin intermediul aplicatiei DOMINUS.

Fata de alte modele de centrale termice Immergas, Victrix Exa are cel mai bun raport calitate pret si reprezinta alegerea perfecta in cazul in care doriti sa incalziti o suprafata de pana la 140 de metri patrati. Bineinteles ca acest model de centrala prepara si apa calda menajera. Puteti sa o instalati fara probleme in locul centralei termice vechi, fara a fi nevoie sa faceti ajustari la instalatia de incalzire existenta.

Pe site-ul Berluni, puteti gasi si alte modele de centrale termice Immergas, in condensatie, care au puteri mai mari si sunt recomandate pentru a incalzi si prepara apa calda menajera pentru locuinte cu suprafete mai mari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here