Cele mai importante detalii tehnice ale unui hoverboard electric de calitate

0
200

Timpul liber este extrem de pretios, mai ales atunci cand este limitat din cauza numeroselor responsabilitatii pe care le au oamenii astazi. Pentru petrecerea weekend-urilor intr-un mod placut, oricine isi poate achizitiona un hoverboard electric, pe care sa il foloseasca pe diferite tipuri de suprafete, in aer liber. Important este insa ca inainte de achizitionarea unui model sau a altuia sa fie studiate cu atentie caracteristicile tehnice, in asa fel incat sa poata lua cea mai buna decizie.

Unghiul de urcare

Un prim aspect important la hoverboard-uri este unghiul de urcare. El poate fi cuprins intre 10 si 45 de grade si indica tipul de panta care poata fi urcata in timpul plimbarii. Unghiul de urcare este unul dintre lucrurile care face distinctia intre modelele disponibile pe piata, existand hoverboard-uri pentru plimbari relaxante in parc, dar si hoverboard-uri performate, care se folosesc pe pista, precum si modele practice si utile, care pot inlocui masina personala si mijloacele de transport in comun.

La hoverboard-urile electrice este foarte important sa fie cat mai puternice, pentru a se putea depasi orice tip de panta. De exemplu, un model cu unghiul de cel mult 20 de grade are puterea de urca o panta de maximum 36 de metri pe o distanta de doar 100 de metri.

Bateria

Bateria este si ea extrem de importanta, intrucat, in functie de aceasta, se poate determina autonomia unui dispozitiv. Cei care planuiesc sa foloseasca hoverboard-urile pentru plimbari scurte nu au nevoie de o baterie foarte puternica, insa persoanele cu mai mult spirit de aventura si care isi doresc sa faca drumetii mai lungi cu siguranta trebuie sa caute un model cu o baterie care sa aiba o capacitate mare.

Greutatea utilizatorilor, tipul de teren pe care se merge cu hoverboard-ul si viteza de deplasare a acestuia sunt cei trei factori care determina cat de mult poate fi folosita o baterie.

Viteza maxima

La majoritatea modelelor de hoverboard, viteza maxima poate varia intre 12 si 18 kilometri pe ora. Variatia aceasta nu este deloc mare, insa daca se ia in calcul faptul ca viteza de deplasare in timpul unei plimbari usoare pe jos este de 5 kilometri, se va observa ca dispozitivele mobile sunt mult mai rapide.

Puterea

Puterea se poate reflecta indeosebi in limita maxima de viteza pe un teren plat. Ea se exprima in Wati si trebuie mentinuta sub urmatoarea forma: 2 x 350 W. Viteza depinde de putere, insa trebuie luate in calcul si urmatoarele detalii: tipul de teren, respectiv greutatea utilizatorilor.

Accesorii

Cei care intra in jungla MonkeyBoard pot descoperi aici hoverboard-uri care vin la pachet cu diferite tipuri de accesorii sau care se pot achizitiona separat. De exemplu, dispozitivele pot fi manuite cu ajutorul unei telecomenzi din care se pot seta diferite moduri (usor, viteze) ori cu ajutorul careia hoverboard-urile sa se conecteze la boxele de la smartphone.

Transportul urban este intr-o continua dezvoltare, constand aparand pe piata dispozitive din ce in ce mai interesante, care sunt accesibile oricui, iar hoverboard-urile se numara printre must-have-urile momentului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here