Cele mai frumoase bijuterii realizate manual

0
598

Americanii spun ca cele mai bune prietene ale femeilor sunt diamantele… Or fi ele cele mai bune prietene, dar femeile mai au si alte prietene bune, cum ar fi safirele, rubinele, topazul, etc. Femeilor le plac bijuteriile si apreciaza cu adevarat o podoaba eleganta, lucrata manual si care pune accent pe detalii. Magazinul de bijuterii Zehava este locul perfect pentru persoanele care iubesc frumosul si giuvaerurile. Bratarile, cerceii, inelele de logodna, verighetele sau colierele pe care le gasiti la Zehava Createur Joaillier sunt adevarate opere de arta, realizate manual din aur de diferite culori (alb, galben, roz) si impodobite cu diamante si/sau pietre pretioase.

Magazinul Zehava este unic prin faptul ca va ofera: garantie si intretinere pe viata pentru bijuteriile achizitionate din showroom sau on line, design-uri unice, showroom exclusiv, cat si experienta selecta de a participa la crearea propriilor bijuterii. Ati citit bine! Dumneavoastra va puteti crea propriile bijuterii, care sa va reprezinte, care sa va spuna povestea si care sa fie mai mult decat accesorii sau podoabe. Fiecare persoana este unica si la fel trebuie sa fie si bijuteriile pe care alegeti sa le purtati.

Povestea magazinului Zehava este foarte interesanta, la fel ca si cea a creatorului minunatelor bijuterii, Daniel, care a renuntat la o cariera diplomatica pentru a se dedica creeri de frumos. Zehava vine din ebraica veche, traducandu-se aproximativ “comoara mea” si este un nume cum nu se poate mai potrivit pentru minunatiile pe care le gasiti in showroom. Fiecare bijuterie este prelucrata manual, din aur, dupa care sunt montate diamantele si pietrele pretioase, intr-un intreg unitar minunat. Asa cum spuneam, fiecare bijuterie este unica si reflecta personalitatea persoanei pentru care a fost conceputa. Iar atunci cand alegeti magazinul Zehava pentru a achizitiona o bijuterie nu mergeti pur si simplu la cumparaturi, ci participati activ la “nasterea” efectiva a bijuteriei. Caci la final, podoaba creata si aleasa de dumneavoastra va avea in ea emotiile, parte din personalitatea si frumusetea interioara a voastra. Va fi o reflectare fidela a dumneavoastra si va av pune mereu in valoare, facandu-va sa va simtiti speciali si frumosi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here