Cele mai bune softuri de contabilitate romanesti

0
670

Ciel Romania a fost prima companie de la noi din tara, care incepand cu anul 1991 a creat softuri de contabilitate, usor de utilizat de catre oricine. In plus, toate solutiile software financiar-contabile livrate la cheie de catre specialistii echipei Ciel contabilitate sunt insotite si de servicii profesionale de customer support. Nu exista contabil in aceasta tara care sa nu fi folosit macar un program Ciel. Avantajele majore ale oricarui  program contabilitate Ciel sunt ca acesta este perfect adaptat legislatiei in vigoare si este foarte usor de utilizat, chiar si de catre persoane ce au doar cunostinte de baza in utilizarea calculatorului.

Indiferent de marimea companiei pe care o detineti sau de numarul de salariati pe care ii aveti, un program contabilitate Ciel este impetuos necesar pentru dumneavoastra sau contabilul care se ocupa de toate aceste aspecte, respectiv salarizare, evidente financiar contabile si toate celelalte documente contabile cerute de catre legiuitor.

In cazul in care sunteti la inceput de drum cu afacerea dumneavoastra si nu aveti toate cunostintele necesare pentru a opera cu un program Ciel contabilitate, compania va pune la dispozitie cursuri speciale prin care vi se explica modul de functionare al aplicatiei si sunteti si instruiti in legatura cu utilizarea optima a acestuia.

Echipa companiei CIEL este alcatuita din 50 de profesionisti din domeniul IT, economic, financiar, marketing si comunicare, organizati in departamentele Customer Support, Research & Development, Sales & Marketing si Financiar & Administrativ, care  va stau mereu la dispozitie, pregatiti sa va ofere atat asistenta tehnica pentru orice program Ciel, precum noi si noi softuri de contabilitate, mereu actualizate.

Compania Ciel Romania, inca de la debutul activitatii sale pe piata de profil si-a propus, si a si reusit, sa ofere in permanenta clientilor sai software-uri de ultima generatie, solutii personalizate si complete pentru a sustine antreprenorii autohtoni, precum si programe eficiente, concepute astfel incat sa se muleze perfect pe orice flux de business si orice tip de activitate economica, indiferent de domeniul in care aceasta se desfasoara. Cifrele care recomanda CIEL Romania ar putea fi sintetizate astfel: 86000 de utilizatori, peste 150 de proiecte educationale si de responsabilitate sociala, cel mai vandut software de contabilitate din Romania si cel mai performant software financiar-contabil integrat: CIEL V7.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here