Cele mai bune servicii de traduceri

0
457

Cu totii am studiat in scoala, in mai mica sau mai mare masura, macar o limba straina de circulatie internationala, astfel incat reusim sa purtam o conversatie sau sa traducem un text. Insa in momentul in care avem nevoie sa traducem acte, contracte sau alte documente, este indicat sa apelam la servicii specializate de traducere, pentru care primim si semnatura si atestare. Exista foarte multe astfel de site-uri sau birouri de traduceri diferite, insa nu toate ofera acelasi tip de servicii sau aceeasi calitate.

Pentru cele mai bune servicii de traduceri juridice va recomand sa apelati cu incredere la Syncro Translation Services, care este o agentie specializata in traduceri. Echipa de profesionisti de la Syncro Translation Services da dovada de profesionalism, acuratete, seriozitate, respecta intotdeauna termenele de predare, raspunde foarte prompt tuturor solicitarilor clientilor sai, castigand astfel increderea si respectul acestora. Datorita flexibilitatii de care dau dovada traducatorii specializati de la Syncro Translation Services, puteti fi siguri ca veti gasi un pachet de servicii care sa se muleze perfect pe necesitatile firmei dumneavoastra. Chiar daca aveti nevoie de efectuarea unei traduceri specializate intr-un timp foarte scurt, Syncro Translation Services va face acest lucru posibil, deoarece colaboreaza cu peste 3000 de traducatori specializati sau nativi, provenind din peste 100 de tari.

Daca sunteti interesati sa aflati preturi traduceri puteti folosi simulatorul pus la dispozitie pentru dumneavoastra pe site. Trebuie doar sa completati rubricile (limba sursa, limba target, numarul de pagini si gradul de urgenta) si sa selectati ce tip pachet de traduceri doriti. Aveti la dispozitie trei pachete diferite: Economic (include traducator si project manager), General (include traducator specializat sau nativ, project manager, QA) sau Elita (include traducator nativ,  project manager, traducator specializat si revizor). Ulterior, veti primi pe e-mail un pret estimativ cat mai corect, astfel incat sa stiti care sunt costurile totale pentru documentele pe care le aveti de tradus. Insa trebuie sa stiti ca tarifele practicate de Syncro Translation Services sunt cu adevarat accesibile si competitive!

Indiferent ca aveti nevoie sa traduceti acte sau documente personale, lucrari de disertatie, doctorat sau licenta ori aveti nevoie de traduceri din domeniile: medical, juridic, tehnic, IT si website-uri, marketing, financiar/ bancar sau doriti traducerea unor documente specifice companiilor, Syncro Translation Services va sta la dispozitie si va ofera servicii de cea mai buna calitate, la preturi excelente!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here