Ceasul de mana perfect – accesoriu sau bijuterie

0
158

Pentru o femeie, ceasul nu mai reprezinta de mult timp doar un simplu instrument pentru masurarea timpului, ci s-a transformat intr-un accesoriu elegant sau chiar intr-o bijuterie pretioasa! Pe piata de profil, oferta de ceasuri pentru femei o depaseste detasat pe cea pentru barbati si asta datorita faptului ca femeile sunt mult mai atente la detalii si vor sa fie mereu in pas cu moda. Un ceas reuseste cu succes sa inlocuiasca o bratara clasica si completeaza orice tip de tinuta, indiferent daca este eleganta, casual sau sport. Am putea spune chiar ca exista un ceas potrivit pentru orice tip de vestimentatie sau ocazie!

Indiferent ca vorbim de un model clasic sau sport de ceas, de un ceas de mana simplu si elegant sau de unul confectionat din metale scumpe si incrustate cu pietre pretioase, de un ceas cu functii multiple sau de unul simplu, acest obiect va reprezenta mereu un cadou ideal pentru femeia moderna. Atunci cand o doamna sau domnisoara isi alege un anumit model de ceas, o va face si in functie de personalitatea sa, dar si de stilul vestimentar. O femeie eleganta va opta pentru un ceas tip bijuterie, finut si elegant, pe cand o doamna sau domnisoara activa si sportiva va opta pentru ceasuri Seiko, ce se potrivesc perfect cu stilul dinamic.

Exista de asemenea diferente considerabile si intre femeile care aleg ceasuri electronice, cu quartz sau ceasuri clasice, mecanice. Femeile romantice sau conservatoare vor alege un model de ceas mecanic ce trebuie intors in fiecare zi. Aceste ceasuri sunt rezistente si au devenit din ce in ce mai rare pe piata de profil.  Femeile dinamice opteaza pentru ceasurile cu quartz sau cele cu balans, care se “incarca” atunci cand sunt purtate zi de zi. Ceasurile electronice incorporeaza de obicei mai multe functii suplimentare si sunt alese de femeile moderne si dinamice, care stiu cum sa faca fata provocarilor vietii de zi cu zi si ritmului alert al mileniului trei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here