Cearceaful de unica folosinta- modalitatea excelenta de a economisi timp si bani

0
399

Indiferent ca va desfasurati activitatea intr-o unitate sanitara, un centru de infrumusetare sau un Spa, ori intr-un salon de masaj sau modelare corporala, stiti cat este de importanta imaginea, dar mai ales igiena. Pentru a economisi atat timp, cat si bani, este recomandat sa apelati la produse de unica folosinta, cum ar fi de exemplu cearceafuri de unica folosinta. Folosind acest tip de produse veti asigura fiecarui client conditii de igiena excelente, nu veti mai cheltui bani in plus pentru curatare sau intretine, (ca in cazul articolelor realizate din material textil), veti putea inlocui rapid un cearceaf unica folosinta de la un client la celalalt, economisind timp si scurtand perioada de asteptare a acestora, etc.

Cele mai bune preturi pentru role cearceaf unica folosinta prin Dispotrading.ro le puteti avea! Toate produsele oferite sunt de cea mai buna calitate si la costuri excelente! Veti beneficia astfel de cel mai bun raport calitate pret pentru toate tipurile de cearceafuri de unica folosinta, indiferent daca este vorba de cearsaf unica folosinta confectionat din hartie sau material netesut, respectiv din polipropilena. Comenzile de peste 250 de lei beneficiaza de transport gratuit pe raza municipiului Bucuresti, iar pentru restul teritoriului tarii, pentru a avea livrare gratuita cuantumul comenzii trebuie sa fie de 1000 de lei.

De asemenea, de la dispotrading.ro puteti sa achizitionati si huse de pat unica folosinta, potrivite atat in unitatile sanitare (ambulatorii de spital, dispensar sau cabinet medical individual), cat si in centrele de infrumusetare (cabinete cosmetice, saloane de masaj sau modelare corporala, etc.). In functie de felul in care il veti utiliza, puteti comanda atat cearsaf unica folosinta cu elastic pe margine, care asigura o mai buna fixare a acestuia de pat, cat si pentru varianta simpla, fara sistem de prindere, ori puteti opta chiar pentru huse de pat unica folosinta. Rolele de cearceafuri de unica folosinta au dimensiuni diferite, astfel incat dumneavoastra sa puteti comanda cel mai potrivit produs pentru nevoile avute, in functie de latimea patului (puteti opta astfel pentru un cearceaf unica folosinta lat de 60, 70 sau 80 de centimetri), ori puteti comanda ceaceafuri de unica folosinta individuale cu dimensiuni de 80×180 sau 160×220, precum si fete de perna de unica folosinta. La dispotrading.ro gasiti o gama foarte variata si completa de produse de unica folosinta si alte consumabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here