Cea mai buna reteta de pulpe de pui la tigaie din ingrediente proaspete si naturale

0
77

Carnea de pui este recomandata de medicii nutritionisti atat adultilor, cat si copiilor in alimentatia zilnica. In primul rand, datorita avantajelor nutritionale de necontestat, precum si continutului proteic bazat pe aminoacizi esentiali, cantitatea redusa de grasimi si de colesterol si absenta riscurilor nutritionale.

In plus, pretul mai mic al carnii de pui si gustul deosebit o transforma in preferata consumatorilor de toate varstele. O excelenta reteta de pulpe de pui la tigaie  se va dovedi cea mai buna alegere a gospodinelor pentru un pranz sau o cina in familie.

Ce ingrediente sunt necesare prepararii retetei de pulpe de pui la tigaie

Pentru a prepara cele mai delicioase pulpe de pui la tigaie, gospodinele au nevoie de un pachet de copanele de pui La Provincia. Aceste copanele provin de la pui hraniti natural, care traiesc la sol, in cele mai bune conditii si in locatii moderne, care sunt hraniti cu nutreturi provenite din agricultura proprie responsabila. De aceea, gustul de pui de casa este  lucrul apreciat cel mai mult de cei mai exigenti gurmanzi sau pasionati de gastronomie.

Asadar, pentru a prepara pulpe de pui la tigaie, este necesar un pachet de copanele de pui La Provincia, o capatana de usturoi, doua cepe de marime medie, o lingura de boia dulce, sare, piper si 3 linguri de ulei. Acesta este un preparat care nu necesita un timp indelungat de preparare, nu este complex si are un gust perfect pentru toti membrii familiei, de la cei mai mici pana la cei mai in varsta.

Cum se prepara pulpele de pui la tigaie

Pulpele de pui la tigaie se prepara foarte simplu. Este o reteta cu dificultate mica, ce nu necesita prea multe ingrediente si nu are costuri ridicate. Uleiul se pune la incins intr-o tigaie, la foc mediu, apoi se adauga copanelele La Provincia.

Copanele se prajesc la foc mediu timp de 15 minute, dupa care se intorc in tigaie. In tot acest timp, gospodinele trebuie sa curete si sa taie ceapa si usturoiul. Peste pulpe se adauga boiaua, alaturi de ceapa si usturoi. Tot amestecul se lasa la prajit cateva minute, pana ce carnea de pui devine crocanta.

Dupa ce carnea s-a rumenit frumos pe toate partile, se scoate pe un servetel de bucatarie si se lasa la racorit timp de cateva minute. Pulpele de pui la tigaie se servesc calde, cu garnitura de orez, piure de cartofi, ciuperci, legume trase la tigaie sau salata proaspata ori muraturi. Acesta este un preparat simplu, ideal pentru gospodinele care nu au timp sa gateasca sau doresc sa isi surprinda familia sau invitatii cu un preparat delicios si cu putine calorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here