Ce trebuie sa faceti daca doriti sa va infiintati un SRL simplu si rapid

0
431

Daca doriti sa va infiintati o firma, dar nu stiti care sunt acele acte necesare pentru infiintarea unui SRL, puteti apela cu incredere la o firma specializata, ce va poate oferi toate informatiile sau se poate ocupa de tot, contra cost. Chronax este o companie ce aduce pe piata un concept nou, mai exact acela de “one stop shop” pentru antreprenori. Asta inseamna ca veti gasi intr-un singur loc tot ceea ce aveti nevoie atunci cand doriti sa va intemeiati o companie mica, de tip SRL asociat unic. Apeland la serviciile puse la dispozitie de Chronax nu veti mai fi nevoiti sa stati la cozi interminabile, sa mergeti la diverse ghisee sau la notari, etc. Tot procesul devine unul facil si rapid. Veti afla cum se infiinteaza o firma, care sunt acte necesare infiintare SRL, dar si multe alte informatii foarte utile.

Chronox ofera o gama completa de servicii pentru cei care vor sa stie cum se infiinteaza o firma sau ce demersuri si acte sunt necesare pentru infiintare de SRL. Printre serviciile oferite de Chronox se numara si: consultanta si asistenta juridica, audit si expertiza contabila, contabilitate si fiscalitate, salarizare, management si resurse umane, consultanta antreprenoriala. Echipa de specialisti din cadrul acestei companii se va ocupa de fiecare detaliu si va va oferi cele mai bune solutii pentru problemele dumneavoastra. Profesionistii de la Chronox va ofera consultanta gratuita si apoi va ajuta sa implementati solutiile alese impreuna.

Daca doriti sa stiti, de exemplu, cum se infiinteaza o firma veti gasi rapid cel mai complet si corect raspuns la Chronox: vi se va explica detaliat fiecare pas in parte, pornind de la stabilirea domeniului de activitate, alegerea formei juridice, stabilirea capitalului social si terminand cu obtinerea avizelor de functionare. Veti primi si o lista cu acte necesare pentru infiintarea unui SRL. Astfel, veti putea avea compania dorita in cel mai scurt timp si fara batai de cap.

Chronax pune la dispozitia clientilor sai un centru de informare gratuita -Info Point-ul Chronax-pentru cei care doresc sa beneficieze de serviciile puse la dispozitie de echipa multidisciplinara alcatuita din profesionisti tineri si entuziasti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here