Ce produse bio gasesti in magazinul Selgros Cluj Napoca?

0
557


Foarte multe persoane incep sa se orienteze spre produsele alimentare bio si spre un mod de preparare cat mai putin nociv pentru organism pentru ca au inteles importanta unei alimentatii cat mai sanatoase pentru o viata sanatoasa. In ziua de azi nu mai poti avea incredere in produsele de pe rafturile magazinelor, doar daca gasesti eticheta de produs BIO. Acestea sunt singurele care pot sa iti ofere continut cu adevarat bio si care te ajuta in viata, ca sa aveti un organism sanatos si plin de energie.

 

Multi vor spune ca aceste produse bio sunt foarte greu de gasit, insa magazinele mari precum Selgros, au raion special pentru asa ceva, tocmai pentru a fi mult mai usor pentru cei interesati sa le gaseasca. Asa ca veti gasi oricand produse bio la Selgros in Cluj Napoca sau in oricare alt oras din tara unde Selgros are magazine.


In plus, cumparand din magazinele Selgros in perioada 14 mai – 10 iunie, ai sanse sa castigi una dintre cele 20 de vacante de 7 zile all inclusive in locatii exotice. Tot ce trebuie sa faci este sa faci cumparaturi de 250 de lei si vei primi automat un talon pe care trebuie sa il completezi si sa il pui in urna. Cu aceeasi factura, o roata a norocului te asteapta cu premii pe loc. Oriunde se va opri roata tu vei castiga unul dintre premiile puse in joc. Insa marile premii cu vacante se trag la sorti la finalul campaniei. Asadar, pentru fiecare 250 de lei cheltuiti in magazin primesti cate un talon. Cu cat mai multe cumparaturi, cu atat mai multe sanse de castig. Profita de ocazie si sigur nu vei regreta.

 

Selgros Cluj Napoca

Produse alimentare si nealimentare

Calea Someseni nr. 8 Cluj Napoca,400388 , RO

Tel: 0264 503 000

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here