Ce e bine sa ai intr-o casa noua

0
131

Vrei o casa si acest lucru ti-l doresti foarte mult. Nu este o noutate, toata lumea isi doreste asa ceva, nu esti nici primul, nici ultimul. Totul e sa stii ce ai de facut dar, mai ales, trebuie sa fii constient ca totul porneste si de la micile detalii.

Constructia unei case reprezinta un proiect indelungat. Care implica efort fizic, planificarea fiecarui detaliu, alegerea fiecarui material, sustinerea cheltuielilor etc. Multe lucruri care ii pot da inapoi pe cei care doresc sa isi construiasca o casa a visurilor lor.

Avantaje si eficienta

Indiferent de zona in care ai de gand sa iti faci casa, izolatia peretilor – de exemplu, cu materiale de buna calitate va spori confortul. Nu numai atat. Deoarece am amintit micile detalii care te ajuta sa faci ceva maret, aici putem vorbi despre sigurantele automate. Casa ta trebuie sa aiba asa ceva neaparat si sa fie performante. 

Datorita evolutiei tehnologiei, majoritatea ustensilelor de generatie veche au fost inlocuite cu noi inventii. Aceasta schimbare se datoreaza, in primul rand, avantajelor pe care le prezinta aceste unelte. Acest aspect a fost observat si in cazul sistemelor de sigurante automate. Acestea sunt mult mai eficiente si cu o viteaza de reactie mult mai mare atunci cand apar anumite pericole.

Mai multe avantaje

Crede-ne: nu vrei o pana de curent in casa proaspat construita. La sigurantele automate e vorba de un comutator intern care se declanseaza cand se supraincalzeste circuitul electric. Se actioneaza imediat comutatorul si se reporneste curentul in toata casa.

Nu mai inlocuiesti toate sigurantele arse cu noile tipuri de sigurante automate, nu mai stai sa cauti siguranta care a dus la intreruperea curentului, vezi imediat care e siguranta automata care a sarit, etc.

Nu omite ca firmele care vand sigurantele automate ofera si consultanta in alegerea lor: in functie de locul in care vor fi folosite, de marimea instalatiilor electrice care trebuie deservite s.a.

Odata inlocuite vechile sigurante cu cele noi toata instalatia va fi mult mai simplu de exploatat si de mentinut in conditii de functionare corespunzatoare. De asemenea, nu vei avea nevoie de prea mult timp sa remediati orice intrerupere a curentului.

Important: sigurantele automate au mai multe avantaje fata de cele fuzibile. Respectiv limitarea timpului de raspuns in cazul unui scurtcircuit si a curentului termic de supraincarcare, dar si repunerea mai rapida in functiune a alimentarii circuitului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here