Cateva idei pentru a avea o casa moderna

0
739

Daca te gandesti cum sa-ti reamenajezi locuinta, in maniera moderna, dar in acelasi timp primitoare, esti la locul potrivit! A avea o locuinta care sa oglindeasca gustul tau in materie de amenajari interioare este cu adevarat important, de fapt acest lucru iti permite sa te simti in largul tau in orice moment al zilei in locul in care iti petreci cea mai mare parte a timpului liber.

In acest articol vom prezenta cateva idei pentru a face casa mai moderna. Intrarea este primul lucru pe care il vezi si pe care oaspetele tau il gaseste inainte de a-ti trece pragul, si de aceea trebuie sa se prezinte cat mai bine. De obicei acesta este un spatiu destul de limitat si, deci, dificil de mobilat, dar cu o frumoasa mobila deschisa la culoare si doua lampi, doua vase cu flori si o oglinda, jocurile sunt facute! De fapt, cu aceste cateva elegante elemente vei avea o intrare moderna si deosebita. Pentru culoarea obiectelor, precum lampile, este bine sa preferi culorile cu impact puternic, precum rozul.

Foarte adesea cuvantul modern este inteles si ca “transgresiv”, precum in aceasta a doua idee. Daca esti un iubitor de natura sau mai putin, aceasta propunere de amenajare interioara va da o lovitura vechiului stil al casei: un arbore in casa! Ai inteles bine, nu este un arbore artificial, dar un trunchi adevarat cu ramuri si frunze. Poti alege unde sa il pozitionezi: in centrul salonului, intr-un colt sau altundeva. Nu este indicat dormitorul, pentru motive evidente. O idee cu adevarat moderna si chiar ecologica!

Stii bine ca sunt detaliile cele care fac diferenta, intotdeauna. Si in ceea ce priveste amenajarea unei case este asa. De fapt, alegerea unor elemente decorative care se armonizeaza intre ele este fundamental. Va fi suficient sa te ghidezi dupa bunul gust si extravaganta care zace in noi.

O alta idee consta in crearea iluziei optice in coridor. Asa cum am mai spus, coridorul este un spatiu destul de restrans, deci de ce nu ii dam o iluzie de profunzime cu un paviment in tabla de sah? Iluziile optice precum pavimentul in tabla de sah, , peretii acoperiti de oglinzi etc, permit sa largim spatiile si sa dam o nuanta de modernitate ambientelor.

Daca ai o scara si in consecinta un spatiu sub ea, poti profita de acest spatiu. Aici se poate crea o mica gradina, eventual in stil zen, ajutandu-te de pietre albe, unele plante si lumanari; sau cu nisip, bonsai etc. Un element decorativ cu un impact si foarte usor de ingrijit.

Este dificil sa ne imaginam o casa spatioasa plina cu mobila extravaganta de la un capat la celalalt; de fapt modern nu inseamna neaparat “straniu”. Pentru a avea o casa moderna, este oportun sa alegem elemente decorative clasice, dar cu culori puternice si vibrante, acestea conferind un aspect extrem de modern si unic.

Pentru a avea o casa cu amenajare moderna, nu este necesar sa cumparam mobila de cine stie ce factura, dar sa ne jucam cat mai bine cu putine elemente simple. Alege cateva elemente si pozitioneaza-le in contrast cu ambientul in care se afla. Elementele de factura clasica pot da unei case un aspect de invidiat. De asemenea, acorda atentie sporita fiecarei incaperi. Mobila de bucatarie, spre exemplu, poate sa fie secretul pentru completarea unei case perfecte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here